Haberler

Visca'yı alan Trabzonspor'dan inanılmaz hamle! Dünya yıldızı Marcelo'dan yeşil ışık

Güncelleme:

Sol beke takviye yapmaya hazırlanan Trabzonspor, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Marcelo'ya gitti. Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor'a olumlu geri dönüş yaptı.

Edin Visca'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, bombaları bir bir patlatmaya hazırlanıyor.

Visca'yı alan Trabzonspor'dan inanılmaz hamle! Dünya yıldızı Marcelo'dan yeşil ışık

TEKLİF GİTTİ

61Saat'in haberine göre; Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Marcelo ile temas kuran Trabzonspor, oyuncuya ciddi bir teklif iletti.

"SEZON SONU GÖRÜŞELİM"

Marcelo cephesinden Trabzonspor'a, "Şimdilik düşünmüyoruz ama sezon sonunda görüşebiliriz" cevabı geldi. Trazonspor'un önerdiği rakamı Marcelo'nun olumlu karşıladığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Real Madrid Edin Visca Haberler

500

Yorumlar (3)

burakk:

Takımı yine yabancılarla dolduruyorlar. Sonra da takımda "karadenizli ruhu yok" diyecekler.

9
9
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Eyy. Maliye bu futbol kulüpleri futbolcular vergi vermiyor versede çekirdek parası. Neden Avrupa'daki gibi futbol kulüpleri ve topculardan çok vergi alınmıyor. Yazıklar olsun diyer vatandaşlara yazık deyilmi milyon Euro para veriyorlar transfere ama devlete vergi yok bu ülke bundan düzelmiyor

4
1
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Türkiye'de alt yapıda torpil ve yabancı oyuncu çok fazla olduğu sürece yerli topcu çıkmaz. Maliye neden futbol kulüplerinden teknik direktörlerlerden vergi almiyosun Avrupa'da süper vergi alıyorlar futbol camiyadan bu ülkede adalet yok

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title