Haberler

Gözünün yaşına bakmadılar! Villasının arazisine yapay göl yaptıran Neymar'a rekor ceza

Güncelleme:

Paris Saint-Germain'in yıldızı Neymar, Brezilya'nın Mangaratiba kasabasında bulunan villasının arazisine izinsiz yapay göl inşa ettiği için 3.3 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Brezilya'da Rio'ya 130 kilometre uzaklıktaki Mangaratiba kasabasındaki villasının arazisine izinsiz yapay göl inşa eden Neymar rekor ceza aldı. 4 ayrı çevre suçu işlediği kararlaştıran yıldız futbolcu, 3.3 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

NEYMAR'IN İŞLEDİĞİ ÇEVRE SUÇLARI

31 yaşındaki Neymar, "Çevre kontrolüne tabi işlerin izinsiz olarak yürütülmesi", "Nehir suyunun izinsiz olarak alınması ve yönünün değiştirilmesi" ve "İzinsiz olarak arazinin kazılarak, bitki örtüsünün değiştirilmesi" şikayetlerinden dolayı suçlu bulundu.

VİLLAYI 2016 YILINDA SATIN ALDI

Brezilya medyasında yer alan habere göre; Neymar, Mangaratiba'daki villasını 2016 yılında satın aldı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen villada helikopter pisti, yüzme havuzu, SPA ve kondisyon merkezi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Brezilya Neymar Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title