Haberler

Ümit Özat, Mesut Özil sorusunu sorunca Acun Ilıcalı bozuldu: Bu sorulmayacaktı

Güncelleme:

tv100 ekranlarında yayınlanan 'Var Odası' programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, Mesut Özil'le ilgili soru yöneltilmesi üzerine bozuldu.

Beyaz Tv'den ayrılan spor spikeri Ertem Şener, tv100 ekranlarında yayınlanan 'Var Odası' ile ekranlara geri döndü. Programın dün akşam yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı da telefonla bağlandı.

Program yorumcularından Ümit Özat, Acun Ilıcalı'ya Mesut Özil transferini sordu. Bu soru karşısında bozulan Ilıcalı, "Bu bağlantıda bu soru sorulmayacaktı" ifadelerini kullandı.

Acun'un sözleri karşısında kahkaha atarak durumu kurtarmaya çalışan Ümit Özat, "Espri yaptım abi, şaka söylüyorum. Evren Turan'ı veriyorum" diyerek telefonu yorumcu arkadaşına uzattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Mesut Özil Ümit Özat Beyaz TV Haberler

500

Yorumlar (83)

ömer turan:

acun sen plajlarda röportaj yapardın unuttun mu bunları. şimdi bu hava sendeki. belanı çç

45
11
yanıtYanıtla
Ziya:

Hava atması için doğuştan mı zengin olmalı? ne alaka?

yanıt0
yanıt1
Adalet garibana sadece:

ACUN ILICALI DA GEÇEN GÜNLERDE EMRE BELÖZOĞLU İLE BERABER SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL EDEREK HALI SAHADA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ VE HERHANGİ BİR CEZAİ İŞLEM UYGULANMAMIŞTI

37
4
yanıtYanıtla
Kasım:

Senin sorun Emniyet şeridini kullanan zenginlere söylenen gibi oldu...

yanıt8
yanıt4
Kasım:

Ayrıca basın yayın kuruluşlarına be sporculara sebest

yanıt2
yanıt9
Adalet garibana sadece:

KASIM EFENDİ BASINCI OLMAYLA HALI SAHADA FOTOĞRAF ÇEKTİRME NE ALAKA. ACUNA DÜPEDÜZ CEZA YAZILMALIYDI İŞTE

yanıt6
yanıt0
...Melek...:

Su Acun mudur...ne haltsa bir tek banami itici geliyor ?!? Bos programlarla...milletin parasini, vaktini..hatta...iki dirhem aklini caliyor! Sanki..Türkiyeyle dalga geciyor adam!!! Bos ifadeli bakislariyla...soguk ve samimiyetsiz durusu....nasil kimilerinde...itibar birakiyor...zerre anlamis degilim!!!!!! ( simdi survivorcular...hucum eder!!!! )

36
3
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

SURVIVORCU DEĞİLİM AMA BİZİİM MİLETİMİZDE BAŞARILI İNSANLARI ÇEKEMEMEZLİK SÖZ KONUSU KENDİMİZİ ELEŞTİRMEMİZ LAZIM KENDİNİ ELEŞTİRMELİSİN. . .

yanıt2
yanıt7
vatandaş:

başarılı olmak güzeldir de, yapmış olduklarınla MÜSLÜMANLARIN günaha girmelerine sebep olmayacaksın, yoksa başarına da kendine de çok yazık edersin.

yanıt6
yanıt0
Lother mataehius:

İyisi..mi hiç bir kanalı izlemeyin evde bol bol sohbet edin insanı müthiş rahatlatıyor

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title