Haberler

Ümit Özat Melih Gökçek ile Görüştü

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İle Bir Araya Geldi

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÜMİT ÖZAT, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZAT'IN, KULÜPTEN ALACAKLARININ ÖDENMESİ HALİNDE GÖREVİNDEN AYRILACAĞI ÖĞRENİLDİ

Ercan ATA/ANKARA, (DHA)

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Ankaragücü - Manisaspor karşılaşmasının 43. dakikasında bir taraftarın teknik direktör Ümit Özat'a saldırmasıyla gündeme oturan "Özat-yönetim gerginliği" had safhaya çıktı.

Dünden beri hiçbir yöneticinin aramadığı Ümit Özat'ı, bugün akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aradı. Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu televizyon binasında Ümit Özat ile bir araya geldi. İlerleyen saatlerde Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek'in de katıldığı görüşme halen devam ederken, "Her hocanın gelişi ve gidişi vardır" ifadesini kullanan Ümit Özat'ın, kulüpten alacaklarının ödenmesi halinde görevinden ayrılacağı öğrenildi. Özat'ın, 3,5 yıllık sözleşmesindeki tazminatını istemediği, ancak 1 yıllık alacaklarının ödenmesi halinde istifasını vereceği ifade edildi. Alacaklarının ödenmemesi halinde ise Ümit Özat'ın, yarın avukatı Kemal Kapulluoğlu aracılığı ile Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na müracat edeceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title