Haberler

Ümit Özat: "Ben Böyle Uygun Gördüm"

- Ümit Özat: "Ben böyle uygun gördüm"ANKARA - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kars 36 Spor maçı sonrası, Orhan Şam oyundayken kaptanlık pazubandını Zeki Yavru'ya vermesinden dolayı tribünden gelen tepkilere cevap verdi.

- Ümit Özat : "Ben böyle uygun gördüm"

ANKARA - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kars 36 Spor maçı sonrası, Orhan Şam oyundayken kaptanlık pazubandını Zeki Yavru'ya vermesinden dolayı tribünden gelen tepkilere cevap verdi. Özat, "Zeki bu takımın lider oyuncularından. Bunu ben böyle uygun gördüm" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 2. maçında Gençlerbirliği sahasında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kars 36 Spor'u konuk etti. Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrılırken maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat, "İlk yarı çok kayda değer pozisyonların olmadığı bir ilk yarı oldu. Devre arasında oyuncularıma uyarıda bulundum. Hiçbir rakibimizi küçümseme hakkımızın olmadığını, rakip kim olursa olsun saygı duymak gerektiğini söyledim. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle, özellikle ilk 20 dakika içinde çocuklar iyi bir baskı kurdular. Ama 2-0'dan sonra çok farklı şekilde artırma şansımız vardı. Bu da tamamen laubaliliğin getirmiş olduğu nedenlerdi. Karsspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Zeki bu takımın lider oyuncularından"

Uğur Çiftçi'yi oyundan alırken, kaptanlık pazubandını Zeki Yavru'ya takması ile ilgili konuşan Özat, "Takmış olduğum bant gerekli açıklamayı gösteriyor. Zeki devamlı oynayan bir oyuncu, Orhan bu kulübe hizmet eden bir oyuncumuz. Ben orada Zeki'ye olan güvenimi bir kez daha göstermek istedim. Çünkü Zeki bu takımın lider oyuncularından. Bunu ben böyle uygun gördüm" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeki Yavru Orhan Şam Ümit Özat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title