Haberler

Uefa Futsal Şampiyonası Ön Eleme Turu...

Uefa Futsal Şampiyonası Ön Eleme Turu..

UEFA FUTSAL ŞAMPİYONASI ÖN ELEME TURU...

TÜRKİYE : 5- KARADAĞ: 1

Oğuzhan BOYSAN/İZMİR, (DHA)

İzmir'de düzenlenen UEFA Futsal Şampiyonası Ön Eleme Turu (A) Grubu'nda Karadağ'ı 5-1 yenen Türkiye, ilk günü averajla lider tamamladı. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Türkiye, ilk yarıyı 16. dakikada Yasin'in attığı golle 1-0 üstün bitirdi. İkinci yarıda 25. dakikada Mugosa'nın attığı golle eşitliği yakalayan Karadağ karşısında 32. dakikada Burak'la bir kez daha önce geçen Türkiye, 33. dakikada Cihan'la skoru 3-1 yaptı. Aynı dakika içinde Yasin'le bir gol daha bulan Ay-Yıldızlı ekibimiz, 35. dakikada yine Cihan'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Müsabakanın ardından iki takım oyuncuları arasında yaşanan kısa süreli gerginliği yöneticiler araya girerek yatıştırdı. Türkiye'den Mustafa, Karadağ'dan ise Boskovic kırmızı kartla cezalandırıldı.

Karşılaşmayı TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal da izledi. (A) Grubu'nda, yarın saat 16.30'da Karadağ-Moldova, saat 19.00'da ise Türkiye-İsviçre maçları oynanacak.

Grubu lider tamamlayacak ekip, 24-28 Şubat 2011 tarihlerinde Ukrayna'daki eleme grubu maçlarında mücadele etmeye hak kazanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title