Haberler

U21 Ligi'nde E. Yeni Malatyaspor ile A. Konyaspor Yenişemedi

U21 Süper Ligi’nin 24. haftasında deplasmanda A.Konyaspor U21 takımıyla karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

U21 Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda A. Konyaspor U21 takımıyla karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Konya Cumhuriyet sahasında oynanan karşılamayı Turan Çakıl, Erkan Keklik, Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada Yeni Malatyasporlu futbolcuların Konya ceza sahası içerisindeki bir pozisyonda topa elle müdahale olduğu yönündeki itirazları sonuç vermedi ve hakem pozisyonu devam ettirdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oynayan taraf Yeni Malatyaspor'du. Ancak sarı-kırmızılılar eline geçirdiği pozisyonları bonkörce harcayınca, maçtan gol sesi çıkmadı.

Rakibi karşısına Abdulsamed, İkbal, Emre Akbece, Eyyüp, Ali Faruk, İsmail, Fatih Gürden, Berkan Durdu, Burak Kavlak ve Hüseyin Ekici 11'i ile çıkan Malatya temsilcisi aldığı bu beraberlikle puanını 38'e yükseltti.

"Oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz"

Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun maç sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçekten oyuncularım iyi futbol oynadı. Beni burada en çok mutlu eden taraf oyuncuların gelişimleri noktasında üzerilerine ne kadar çok koyduklarıdır. Tabii yarışmacılıktan ziyade yetiştirici şekilde oyuncularımıza yaklaştığımız için skorlar çok da önem taşımıyor. Bugün oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title