Haberler

Türkiye Dağcılık Federasyonu, 2007 Yılı Faaliyetlerine Tarsus'ta Başladı

Türkiye Dağcılık Federasyonu (Tdf), 2007 Yılı Faaliyetlerine Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Start Verdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF), 2007 yılı faaliyetlerine Mersin'in Tarsus İlçesi'nde start verdi.

Tarsus'un Gülek Beldesi Karboğazı mevkiindeki Medetsiz Tepesi'ne tırmanmak için kente gelen dağcılar, Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Dağcıları alanda karşılayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TDF Başkanı Alaattin Karaca ve sporculara Tarsus hakkında bilgiler verdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Karaca, 2007 yılının ilk dağ tırmanışını Karboğazı Medetsiz Tepesi'ne yapacaklarını belirterek, başlangıcı Tarsus gibi tarih kokan bir kentten yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, tüm güzellikleri bağrında taşıyan, medeniyetler diyarı Tarsus'tan yapılan bu başlangıcın kendileri için onur verici olduğunu belirterek, "Medetsiz kış tırmanışına katılacak olan dağcılara kazasız belasız bir yolculuk diliyorum" dedi.

Dağcılar, daha sonra Tarsus Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüsle Gülek Beldesi Karboğazı mevkiindeki Medetsiz Tepesi'ne hareket etti.

(EY-MT-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title