Haberler

Türkiye Atletizm Federasyonu 8. Kervan Yolu Dağ Koşusu

Güncelleme:

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Kervan Yolu Dağ Koşusu, 9 Eylül'de Trabzon'da gerçekleştirilecek. Köprübaşı ilçesinde yapılacak olan koşu, 20 yaş altı kadınlar, 20 yaş altı erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerini içerecek.

Türkiye Atletizm Federasyonunca "8. Kervan Yolu Dağ Koşusu", 9 Eylül'de Trabzon'da gerçekleştirilecek.

Köprübaşı Kaymakamı Öznur Güler, beraberindeki Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Trabzon Atletizm Temsilcisi Adem Batar ile koşunun yapılacağı tarihi Kervan yolu güzergahında incelemelerde bulundu.

Güler, daha sonra ilçedeki bir otelde düzenlenen basın toplantısında, organizasyonun 8'inci kez Köprübaşı'nda yapılacak olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Müsabakaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Güler, "Organizasyon hem ilçemizin tanıtımı hem de sporcularımızın ilçemizi tanıması açısından çok değerli ve kıymetlidir. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Aydın da koşuya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadıklarını aktararak, "İlerleyen yıllarda Balkan Şampiyonası'nın da ilçemizde yapılması konusunda federasyonun desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu ise Trabzon'un coğrafi yapısının bu tür yarışlar için çok uygun olduğuna işaret ederek, "Turizm, kültür, spor ve tarih şehrimiz Trabzon'umuz çok güzel bir organizasyona imza atacak, güzel bir dağ koşusu tertip edilecek. İnşallah daha büyük organizasyonlar da yapacağız. Çünkü burası doğa olarak mükemmel bir coğrafya." değerlendirmesinde bulundu.

20 yaş altı kadınlar, 20 yaş altı erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinin yer alacağı koşunun, 9 Eylül Cumartesi günü Köprübaşı ilçe girişi ile Kahvedüzü mevkisi arasındaki 12 kilometrelik güzergahta yapılması planlanıyor.

Kaynak: AA / Spor

Köprübaşı Atletizm 9 Eylül Türkiye Trabzon Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title