Haberler

TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Yeniden Seçildi

Güncelleme:

TÜMOSAN Konyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunda mevcut başkan Fatih Özgökçen yeniden başkanlığa seçildi. Özgökçen, yeni kararların kulübün demokrasi kültürüne katkı sağlayacağını belirtti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunda, mevcut başkan Fatih Özgökçen yeniden başkanlığa seçildi.

Yeterli çoğunluğun sağlandığı kulübün olağanüstü seçimli genel kurulu, Selçuklu Kongre Merkezinde yapıldı. Başkanlık divanının oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Genel kurulda konuşma yapan Başkan Fatih Özgökçen, alınacak yeni kararların, takımın ve kulübün demokrasi kültürüne katkı sağlayacağını söyledi.

Konyaspor'un yönetim kuruluna 2021'de seçildiklerini anımsatan Özgökçen, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ateşten bir gömlek giydiğimizi son derece iyi biliyorduk. İki yıl boyunca ne yorulduk, ne dinlenecek zamanımız oldu, ne de pes edecek kadar korkak olduk. Bize bu heyecan ve cesareti veren büyük taraftarlarımıza ve genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Özgökçen, yönetime geldiklerinde bazı hedefler belirlediklerini, sürdürülebilir bir mali yapı oluşturacaklarını belirttiklerini anlattı.

İstikrarlı bir şekilde bu hedeflere ilerlediklerini vurgulayan Özgökçen, şunları kaydetti:

"Bedeli ne olursa olsun, bu duruşumuzdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Bugün taraftarlarımızın gündeminde, ligde şampiyonluk hayali kurdurulabildiysek ne mutlu. Mali disiplinden asla taviz vermeden hareket ediyoruz. Sürdürülebilir bir Konyaspor kulübü için buna ihtiyacımız var. En önemli yaptığımız faaliyetlerden bir tanesi de sponsorluk anlaşmalarının miktarı ve parasal yönden değeridir. Bugün Anadolu kulüpleri arasında en fazla sponsorluk anlaşması yapan kulüp Konyaspor kulübüdür. Futbol kulüpleri ne bir teknik adama, ne bir futbolcuya, ne de bir yönetim kuruluna aittir. Onun sahibi yaz, kış demeden, yağmur, kar dinlemeden takımına desteğe koşan, ruhunu şanlı renklerimize adayan, sesiyle, nefesiyle, desteğiyle bayrağımızı büyüten büyük taraftarımızdır. Konyaspor'un borcu 552 milyon liradır. Bu rakam, 3 milyonluk bir şehir için çok fazla önemsenecek bir şey değildir."

Konuşmanın ardından, faaliyet raporu ve mali tabloların ibrası oy çokluğuyla kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde Özgökçen yeniden başkan seçildi.

Özgökçen'in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Serkan Abaz, Mehmet Akcan, Muammer Akın, Mustafa Başoda, Adem Bulut, Ali Camgöz, Burak Dağlı, Yunus Derebağ, Mehmet Eryılmaz, Serhat Güler, Mahmut Güzel, Mevlüt Karacaoğlu, Celalettin Hakan Katırcı, Ömer Korkmaz, Yusuf Küçükbakırcı, Kazım Küçükçöğen, Süleyman Oğuz, Mevlüt Oral, Osman Öztürk, Sami Pirinç, İsmail Yazıcı, Kamil Yücel.

Kaynak: AA / Spor

Demokrasi Konyaspor Tümosan Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title