Haberler

Dostluk maçında ortalık karıştı! F.Bahçeliler ve Ruslar birbirine girdi

Güncelleme:

Kadıköy'de depremzedeler için düzenlenen Fenerbahçe-Zenit dostluk maçında iki takımın taraftarı birbirine girdi. Polis, Rus taraftarları stadyumdan çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'e 26. haftanın sonunda verilen milli arada Fenerbahçe, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Rus ekibi Zenit ile dostluk maçı yaptı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Dostluk maçında iki takım taraftarı arasında yaşanan olaylar karşılaşmaya gölge düşürdü.

Tribün işte böyle karıştı! Dostluk maçında F.Bahçeliler ve Rus taraftarlar birbirine girdi

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Fenerbahçeli taraftarlar ve Rus taraftarlar arasında sert arbede çıktı. Polis güçleri, Rus taraftarları stadyumdan çıkardı. Rus taraftarlar stadyumdan çıkarılırken Fenerbahçeli taraftarların Zenit taraftarına tepkisi sürdü.

SES KISILDI

Yayıncı kuruluş, karşılaşma oynanırken pek çok kez sesi kısmak zorunda kaldı. Sarı-Lacivertli tribünlerden çirkin tezahüratlar yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (7)

Mutlu Mesut:

Bu Fenerbahçe'ye ne oldu ya! Dostluk maçında küfürlü tezahürat.. Siyaseti karıştırmalar falan.. İlgileri futbolun insanlığın dışına kaymış...

16
8
yanıtYanıtla
baris koc:

panatianykos baskani fb maci sonrasi stampolitesde kendi sehrimizde kendi takimimiza karsi oynadik dediginde ses edildimi hayir..bu mac karabagla oynansaydi yine olay cikardi.nedeni ugur dundar ali koc birlesmesi.ara bozmaya bayilirlar.

9
2
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Bu ruslar suriyelilerden daha da tehlikeli ilerde hepside başımıza bela,antalyadayim aksini iddia eden gelsin görsün boş konuşmasın

7
1
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Dostluk maci mi yoksa savas mi belki ruslar yan bakmistir

5
1
yanıtYanıtla
İsmet Kayıt:

Bence misafirlere ayip yapılmıştır bizim medeniyetimize Kulturumize ders düşmüştür bu Fernerbahce taraftarlrinin içinde artniyetli mileti gazagetirenlervar yakışmış yuh diyorum

3
3
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

fenerlen dostluk macı oynanırmı yaaa hangı akla hızmettt..son zamanda turk futbolundan iğrenıyorum..en yobaz futbol lıgı turkıye lıgı

4
1
yanıtYanıtla
Hakan:

İşinize gelmeyince sesi kıs. Yeter, söz milletin!

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title