Haberler

Trabzosnpor, Sörloth'a verilen 2 maç cezaya itiraz edecek

Güncelleme:

PFDK'nın Sörloth'a 2 maç cezası vermesi sonrası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth'a verilen ceza kabul edilemez. Tahkim Kurulu'na gideceğiz. Geçmişte buna benzer Gomis ve Elmander kararları var. Böyle bir şey olamaz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Gençlerbirliği müsabakasında rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gören Trabzonsporlu Alexander Sörloth'a 2 maç ceza verdi.

"BU KARAR KABUL EDİLEMEZ"

Bu cezası sonrası Trabzonspor Kulübü harekete geçti. TRT Spor'a konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth 230 maçta 16 sarı kart görmüş bir futbolcu. Bu karar kabul edilemez, benim oyuncum ilk tekmede kendini yere atsa, ona tekme atan oyuncu kırmızı kart görecekti. Hemen Tahkim'e gidiyoruz. Geçmişte buna benzer Gomis ve Elmander kararları var. Böyle bir şey olamaz." açıklamasında bulundu.

Trabzosnpor, Sörloth'a verilen 2 maç cezaya itiraz edecekAhmet Ağaoğlu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (62)

herşeyimiz bozuk:

Trabzonlu kardeşlerimiz daha anlamadınız mı fenerasyon sizin yoldan çekilmenizi istiyor boşuna kendinizi yormayın.

23
16
yanıtYanıtla
adam:

O yüzden mi beleş penaltılarla maç kazandırıyolar. o yüzden mi daha pozisyon bitmeden rakibin golünü iptal ediyolar. Herşeyimiz bozuk değil sizin gibilerin kanı bozuk sadece. . . .

yanıt4
yanıt5
KRL:

Fenevlilerin algı operasyonunun herkez farkında. anlamadıkları şey şu. alıştık bu operasyonlara. bizi bunlar güçlü kıldı. Yemiyor fenevim yemiyor artık :D

yanıt0
yanıt3
hamsi bey:

Bu ülkede hamsilerin anladığını anlamayacak hiç bir vatandaş yok. İsterseniz karadeniz fıkralarını açın bakın. . . Gerçi onlara fıkra denmez hepsi yaşanmış gerçekler.

yanıt3
yanıt0
uefa kupası:

ne itirazı bunlar kendini 3 büyük takımdan biri mi zannediyo hatta 2 büyük beşiktaş bile büyük sayılmaz diğerlerinin yanında hatta biri diğerinden daha büyük tek büyük var onu da tabi ki herkes bilir

2
27
yanıtYanıtla
hele hele:

sesli güldüm sanki o iki takımı sen neye göre büyütüyosun sanki avrupada her sezon şl yarı final çeyrek filan oynayan takımlar biri geçen yıl küme düşüyodu saçmalama saçmalarsanda biraz mantıklı ol ya ingiltere 2 liğde bi takım var zamanında uefa kupası almış onlar sizin kadar bahsetmiyo uefa kupamız var diye dolaşıp duruyosunuz.

yanıt11
yanıt1
ANADOLU:

doğru iki büyük sivas ve başakşehir istanbul takımları tırt

yanıt5
yanıt4
ha haa:

Doğru söylüyorsun ''ANADOLU'' Başakşehir zaten istanbul takımı değil anadolunun bağrından kopmuş demi. Cahilsin bari burda yazıp belli etme. herkes yorum yapmak zorunda değil kardeşim:D

yanıt4
yanıt0
İSTANBULLU:

UEFA KUPANIZ OLMASA NAPACAKSINIZ ACABA UEFA KUPASI TARİHİ ŞİKELERLE DOLU BİR TAKIM

yanıt3
yanıt0
ender eser:

ellalemın derdı fener olmuş demekkı zamanında alayına koymuş

12
13
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title