Haberler

Trabzonspor Yönetim Kurulu'ndan Hekimoğlu Trabzon'a Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Burhan Cahit Erdem, Haluk Şahin ve eski Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal ile birlikte Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nü ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Burhan Cahit Erdem, Haluk Şahin ve eski Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal ile birlikte Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu göreve gelen yeni yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu. Trabzon'da faaliyet gösteren bütün kulüplerin yanında olacaklarını ifade eden Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon'da uzun yıllardır spora hizmet veren Hekimoğlu ailesinin futbolda profesyonel bir yapıyı idare etmelerinin sevindirici bir gelişme olduğunu ve her alanda başarılı olmuş bu ailenin bu alanda da çok önemli işlere imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Trabzonspor kulübü olarak Hekimoğlu Trabzon FK ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Trabzon futbolunun gelişmesi için bölgemizdeki kulüplerle ortak paydalar üzerinde çalışmalar yapmamız gerekiyor. Trabzonspor'un buna ihtiyacı var. Kendi değerlerimizi ön plana çıkarmak ve Türk futbolunun hizmetine sunabilmek için bütün kulüplerimizle yan yana yürüyeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'un kayıtsız şartsız her zaman hizmetinde olacaklarını söyledi. Hekimoğlu Trabzon FK'nın öncelikli amacının Trabzonspor'a genç yetenekleri sunmak olduğunu ifade eden Hekimoğlu, "Trabzonspor bizim herşeyimiz. Onun başarılı olması yükselmesi bizleri olağanüstü şekilde gururlandırır. Hekimoğlu Trabzon FK camiası olarak Trabzonspor'a deryada bir damla katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Bu bizi kulübümüzü şampiyon yapmış kadar mutlu eder" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title