Haberler

Trabzonspor maçı sonrası ortalık yangın yeri! Fenerbahçe, Süper Lig'e yeni isim taktı

Güncelleme:

Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansı tartışma konusu oldu. Spor kamuoyunun gündemine oturan maçın ardından Fenerbahçe'den de çarpıcı bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"YAZACAK CÜMLE BULAMIYORUZ"

"Süper Lig 2021-22 sezonu, sezon boyunca defalarca kez şahit olduğumuz şekliyle tarihe iz bırakan imajına yakışır, eşi benzeri görülmemiş final haftaları yaşıyor. Tüm futbol sezonu boyunca yaşanan skandallar silsilesi, bu akşam oynanan maçta başta Yaşar Kemal Uğurlu olmak üzere hakem grubunun yönetim biçimiyle taçlanmıştır. Tüm futbol kamuoyunun gözleri önünde yaşanan ve her geçen gün dozu artan skandallara dair söylenecek söz, yazacak cümle bulamıyoruz! Bu sezon, yarışın adil rekabetle değil skandallarla belirlendiği, bugün kamuoyu vicdanında bir kez daha net bir şekilde görülmüştür.

"SKANDAL LİG"

Hakemler eliyle puanların alınıp verildiği, MHK kararları ve hakem facialarıyla mütemadiyen gündemin meşgul edildiği, adil rekabetin yerle bir edildiği, güven müessesesinin tamamen yok olduğu bu sezonda; TFF başkanından başkanvekiline ve tüm yönetim kuruluna, MHK'sından hakemlerine ve emeği geçen bütün paydaşlarına kadar herkesi kutluyoruz. Türk futbolundaki bu rezilliklerin son bulması adına bugüne kadar verdiğimiz mücadeleye var gücümüzle devam edeceğimizi vurguluyor, bu durumdan rahatsız olan her kulübü, futbolun tüm paydaşlarını bu duruşa davet ettiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz! #SkandalLig"

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Adana Demirspor Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

Lokum Ceto :

kendi maclarinda 30 saniye kirmizi kart ...ohh mis ...hic yorum yapma ....her mac sonrasi agla agla aglaya aglaya ikinci ol adam bu isin yolunu bulmus seneye sampiyon olur ...

36
27
yanıtYanıtla
umurka 06:

O pozisyonda ne verecekti? Rizespor antrenörü bile Kırmızı kartı dedi. hala neredesin sen? Oturup 30. sn de kart gören adamı sorgulasınlar. Neden yaptı?

yanıt18
yanıt19
senar:

Başkan mesutu al yanına öyle konuş, bu şekilde kimse sizi ciddiye almaz, şampiyon belli ikinci kim olacak!!??

37
25
yanıtYanıtla
Davut Boyacı:

Daha Trabzon bir 36 sene daha bekler bundan sonra şampiyon olmayı

22
39
yanıtYanıtla
ERHAN EMANET:

Bundan sonra her sene koçum zorunuza gitmesin

yanıt4
yanıt0
Metin Demir:

çaldığınız kupayı iade etseydiniz tırabzon şampıyon yapılmazdı hepsi sizin suçunuz

24
36
yanıtYanıtla
Oktay İmat:

..utanmadan lige 8 hafta kala nerdeyse açık ara önde olan takımı şampiyonluğu ilan eden takıma dil uzatiyorsun ya pes....2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor dur. Sizin maddi gücünüz bu sefer işe yaramadı. 2011 ve 2022 şampiyonunu alkışlayin...

31
23
yanıtYanıtla
Davut Boyacı:

2,dakikadaki penalti rezaletin danişkası yazıklar olsun yaşar Kemal uğurlu bence öl yaşama maçı katlettin

yanıt7
yanıt13
Davut Boyacı:

Yazıklar olsun yaşar Kemal uğurlu demirspor taraftarı olarak böyle yandaş hakem görmedim rezalettir

27
25
yanıtYanıtla
KalazaR AstrangeR:

hadi lan ordan.

yanıt9
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title