Haberler

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı ile zirveye çıkmayı hedefliyor

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni teknik direktör Abdullah Avcı'yla yeniden zirveye çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Doğan ayrıca, Merkez Hakem Kurulu'na yönelik eleştirilerini de sürdürdü.

- Ertuğrul Doğan : " Trabzonspor'u yeniden zirveye taşımak hedefimiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan :

"MHK'nın Milli aradan formda döneceğini umuyorum"

İSTANBUL - Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile elde edilen başarıları tekrarlamak istediklerini dile getirerek, "Trabzonspor'u yeniden zirveye taşımak hedefimiz" dedi.

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor taraftar topluluklarından Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'ni ziyaret etti. Toplantıda Başkan Ertuğrul Doğan'ın yanı sıra Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ve dernek yöneticileri de hazır bulundu. Açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Biz Abdullah hocayla şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık. Planımız aynı süreci tekrarlamak, yine başarılar elde etmek. Hocanın da bizim de aklımızdaki nokta bu. İnşallah tüm camia şampiyon olduğumuz yıl gibi tekrar bir araya gelerek taraftarlarımızla, derneklerimiz ve yönetimimizle aynı çizgide durarak yeniden Trabzonspor'u zirveye taşımak hedefimiz" diye konuştu.

Merkez Hakem Kurulu ve hakemler hakkında ise Başkan Doğan, "Pendik maçından sonra açıklama yapmıştım. Aynı düşüncelerim devam ediyor, hiçbir şey değişmedi. Umarım onlar da milli aradan sonra daha formda gelmişlerdir. Çünkü bazı hataların aslında hata olmadığı, bazı şeylerin görülüp verilmediğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bunları yaşamayacağız. Söylediklerim sadece bizim için değil, özellikle başta tüm Anadolu kulüpleri için söylüyorum. Bu hataların yaşanmadığı bir dönem olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Kulübün gelir gider dengesini tam olarak istedikleri düzeye çekemediklerini dile getiren Başkan Ertuğrul Doğan, "Trabzonspor'un ekonomisinin acil olarak sürdürülebilir hale getirilmesi gerekiyor. Geliri giderinin yarısını karşılamıyor. Ben bu problemlerin tamamını bilerek buraya geldim. Çalışmalarımız devam ediyor. Gayrimenküllerimizi değerlendirmeye çalışıyoruz. Sonuca kavuştuğu anda sizlerle de paylaşacağız" cümlelerine yer verdi.

İsmail Turgut Öksüz: "Trabzonspor'un birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz"

Birlik beraberliği sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, "Derneğimiz, 1999 yılından itibaren Trabzonspor'un tek delege derneğidir. Üniversiteli Trabzonlular Birliği ve gençlik kollarından oluşan en güçlü STK kuruluşuyuz. Bizim hedefimiz gençler. Bundan sonra da gençler ile beraber, Trabzonspor'a hizmet etmek istiyoruz. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, Trabzonspor'un tek delege derneğidir. Biz dernek olarak hem nitelik hem de nicelik olarak en kapsamlı kuruluşuz. Bizim 267 tane üniversite okuyup, devletin önemli mevkilerinde iş hayatlarını devam ettiren dernek bünyemizde yer alan arkadaşlarımız var. Hedefimiz bu sayıyı her geçen gün çoğaltmaktır. İleride Trabzonspor yönetiminde yer alacak kariyer sahibi arkadaşları yetiştirmek amacımız. Trabzonspor'a İstanbul'dan hizmet etme amacımız var. Trabzonspor'un birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Merkez Hakem Kurulu Ertuğrul Doğan Abdullah Avcı Trabzonspor Futbol Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title