Haberler

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu Amatörün Yanında

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, göreve seçildikleri taktirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatörlerin yanında olacaklarını söyledi.

Trabzon spor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, göreve seçildikleri taktirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatörlerin yanında olacaklarını söyledi.

Seçim gezilerini sürdüren Hekimoğlu'nun ekibiyle birlikte ziyaret durağı ASKF oldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem ve kulüp başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hekimoğlu, "ASKF bizim evimiz. Burada olmaktan fazlasıyla mutluyuz" ifadesini kullandı.

Trabzon spor'un son yıllarda yaşadığı yıpranma sürecine dikkat çeken Hekimoğlu, "Camiamızdaki büyük moral bozukluğu var, başımızı dik gezdiremiyoruz. Artık insanlar bizi kurtarın diye feryat ediyorlar. Trabzon spor'un mutlak suretle yeni bir yapılanmaya, bir değişime ihtiyacı var. Kulüp, sosyal, mali ve sempati anlamında çok şey kaybetti. Artık tribünlerimiz boş, kasamız boş. Bu durumu bir an önce toparlamalı, camiaya tekrar enerji vermeliyiz" diye konuştu.

"BÖYLE DEVAM EDERSE BORÇ 650 MİLYON TL OLACAKTIR"

ASKF'nin taban futbol birliklerinin merkezi olduğuna işaret eden Celil Hekimoğlu, "Buradan çok güç almamız lazım. Trabzon spor bu taban birliklerinden koptuktan sonra çöküşe başladı. Bakın yakın geçmişe, Mustafa Reşit Akçay vardı, sonra Hami Mandıralı geldi. Altyapıya, pilot takıma sıcak bir bakış vardı ve takım iyi gidiyordu. Sonra ne olduysa, yıldırım çarptı herhalde birden bire mantık değişti. İnanılmaz transfer furyası, yabancı hayranlığı, Trabzon'u tamamen dışlamak, alt yapıyı terk ediş ve 170 milyon TL'lik borcun bugün 500 milyon TL'ye yükselmesi. Eğer böyle devam ederse önümüzdeki yıl kulübün borcu 650 milyon TL olacaktır" uyarısında bulundu.

"ZOR ŞARTLARDA GÖREVE TALİP OLDUK"

Kendilerinin bu zor şartlarda göreve talip olduklarını kaydeden Hekimoğlu, "Zaten bizim Trabzon insanının işi bu. Hatırlayın daha önce Özkan Sümer hocamızın aday olduğu süreçle bu dönemi birbirine benzetiyorum. Şu an yeniden toparlanmaya, tamirata, tadilata, kurtuluş planına ihtiyacımız var. İşte biz bu amaçla yola çıktık ve desteğinizi bekliyoruz. Trabzon spor'u küçültürsek marka değeri düşer, sponsor alternatifleri ve gelirler azalır. Biz hedef küçültmeyeceğiz ama çılgın harcamalar da yapmayacağız. Bugünkünden çok daha güçlü, çok daha mücadele eden, sahada savaşan bir takım oluşturmaya çalışacağız. Ekibimizi oluştururken sportif, ekonomiden anlayan, camiayı kucaklayabilecek Trabzon spor'a yetebilecek isimleri tercih etmeye özen gösteriyoruz" dedi.

ERDEM: "TRABZONSPOR'U BU ZOR DURUMLARDAN KURTARACAK BİR YÖNETİME SAHİPSİNİZ"

ASKF Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, maddi ve manevi yardımdan çok tek beklentilerinin Trabzon spor'u düştüğü bu zor durumlardan kurtaracak insanların göreve gelmesi olduğunu belirterek, "Sizdeki bu heyecan, sağlıklı, duyarlı davranış görüntüsü Trabzon spor'a da yansıyacaktır. İnanıyoruz ki Trabzon spor'u bu zor durumlardan kurtaracak bir yönetime sahipsiniz. Burayı bir spor evi olarak gördüğünüzü ve gönlünüzden geçirdiğinizi bilmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" görüşünü savundu - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cahit Erdem Trabzonspor Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title