Haberler

Top toplayıcı çocuk, futbolcunun kramponunu tribüne atınca olanlar oldu

Güncelleme:

Tunus Ligi'nde oynanan Club Sportif de Hammam-Lif-Club Athletique Bizertin maçında top toplayıcı çocuk, Bizertin forması giyen Mohamed Yeken'in kramponunu tribüne fırlattı.

Tunus Ligi'nde Club Sportif de Hammam-Lif ile Club Athletique Bizertin takımları arasında oynanan maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Maçın 73. dakikasında top toplayıcı çocuk, Bizertin forması giyen Mohamed Yeken'in kramponunu tribünlere fırlattı.

ÇOCUĞU TEKMELEDİ

Bu hareket sonrası oldukça sinirlenen Yeken, top toplayıcı çocuğu tekmeledi. Hakem de bunun üzerine 25 yaşındaki oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Sağlık görevlileri, top toplayıcı çocuğun bir sıkıntısı olup olmadığını kontrol ederken mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tunus Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (12)

MG:

Mohamed Yeken'' gibi insanlar istemiyoruz, kardeşim, sahip olaydı ayakkabısına. Neyini iyi yapmış. Hiç çocuğunuz yok heralde, birçok nasıl büyütülüyor, gözünün içine baktığınız çocuğa adamın yaptığına bak.

14
63
yanıtYanıtla
Murat55:

eğitim şart. bu çocukta şimdiden bir arda turan vakası görüyorum. şımarık karaktersiz biri olacaktır. Adam o anki stresle az bile yapmış. bide bu veled yüzünden kırmızı kart görmüş. çocuk nasıl büyütülüyor diyen şahıs. çocuğa terbiyeyi öğreteceksin yanlışı güzel ahlakı öğreteceksin aileden başlıyor eğitim. inşallah sende öyle büyütmezsin.

44
2
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

Bir insan 18 yaşına gelene kadar çocuktur. Hayatı büyükler kadar algılayamaz aklından çok duygularıyla hareket eder. Çocuk dövülmez. . Bir hata yaptığında uyarmak gerekir.

19
24
yanıtYanıtla
fake taxi Gsss:

büyüdügünde arda turan 2 :D)

22
6
yanıtYanıtla
erkin:

Tunus dan baska ne beklersin?Bilim, ilim, sanat???

6
14
yanıtYanıtla
Kemal:

Sayin cahil efendi. Bu laflarina bakilirsa batinin usakligini yapiyosun gibi geliyo bana. Git bak Eden Hazard Chelsea''de oynarken top toplayicisina ne yapmis. Avrupadan ne beklerdiniz diyebilecekmisin ozamanda?

yanıt5
yanıt1
Ne oldu bize:

Yazın bir kenara. Çocuk o kadar iyi düşüyor ki yıllar sonra gs forması ile görebiliriz. Terimin yeni silahı olur.

6
5
yanıtYanıtla
sdsds:

Çocuk haketmiş tekmelenmeyi. Ama kırmızı kart alacağını bile bile tekmelemesi futbolcununun sıkıntılı olduğunu gösteriyor.

2
4
yanıtYanıtla
SAMSUN1919:

ŞEREFSİZ YA. ALT TARAFI KRAMPON LAN. FUTBOLUNDA EŞKİYALARI VAR. KARAKTERSİZ UCUBE. .

0
2
yanıtYanıtla
çocuga şiddete hayır:

erkek müsvettesi gücü çocuga yetiyor terbiyesizin çocuga şiddet uygulayan beyinsizlerin yaptıgı hiçbir işi desteklemeyin lütfen izlemeyen yok olsun ölsün pislikler

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title