Haberler

Tiki Taka çöpe atıldı! Galatasaray'da sistem baştan aşağı değişiyor

Güncelleme:

Domenec Torrent son antrenmanlarda kısa paslarla oyunu kurma düzeninden vazgeçti. İspanyol hoca, Mostafa ve Gomis'i birlikte oynatacak. Galatasaray'da Tiki Taka sistemi rafa kalktı.

Sarı-Kırmızılılar'da oyun şablonu sil baştan yenileniyor. Torrent son antrenmanlarda kısa paslarla oyunu kurmak yerine uzun paslarla Gomis'i besleyerek takımı hücumu hızlı çıkarma formulü üstünde çalışıyor.

Tiki Taka çöpe atıldı! Galatasaray'da sistem baştan aşağı değişiyor

MOHAMED YANINDA

İspanyol hoca, 21 Şubat'ta Göztepe ile oynanacak maça çift forvetle başlamayı düşünüyor. Galatasaray'ın hücum hattında yüksek ihtimalle Gomis ve Mostafa Mohamed olacak.

Tiki Taka çöpe atıldı! Galatasaray'da sistem baştan aşağı değişiyor

SONUCA GEÇİŞ

İspanyol hoca, mevcut kadronun topu kullanma biçiminden hoşnut değil. Çift forvetli sistemden de sonuç alınamazsa İspanyol hoca için başka çıkış yolu kalmayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Mostafa Mohamed Bafetimbi Gomis Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (6)

escape escape:

Bir halt olmaz bu takımdan

19
3
yanıtYanıtla
Toprağın Babası:

eskiye dönüyoruz beyler hazır olun yine her hafta 3-4 yicez..

11
2
yanıtYanıtla
sadece kadir:

ilk 11inde Taylan ve Berkan olan bir takım ne gol atabilir, ne atağa çıkabilir ne de savunma yapabilir. atağa çıkarken sağa sola geriye yan pas yaparlar. ayaklarındaki topu karşı takım oyuncularına kaptırırlar. bunlarla en fazla 1 puan alınır.

6
1
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Hızlı hücumla rakibi boğarak ezerek geçme taktiği.. Taylan ve Berkant , Feguli, Babel ile olmaz. Takıma Onyekuru gibi biri lazım.

2
2
yanıtYanıtla
burakk:

Son olarak kaç sene önce Cimbom rakibi boğmuş (!) "Ezmiş" ?

yanıt1
yanıt4
Murat ÖREN:

Fatih Terim'in hakkını yemeyelim. Geçen sene bir gol averaj ile şampiyonluk gitti.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title