Haberler

THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı

Güncelleme:

THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı yarın ve çarşamba günü oynanacak maçlarla yaşanacak.

THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı yarın ve çarşamba günü oynanacak maçlarla yaşanacak.

THY Euroleague'de çift hafta heyecanı yaşanacak. Salı ve çarşamba 9. hafta, perşembe ve cuma ise 10. hafta karşılaşmaları oynanacak. 9. hafta Zenit ile Khimki Moskova arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Bu hafta Anadolu Efes, sahasında Alman ekibi Bayern Münih ile oynayacak. Fenerbahçe ise deplasmanda Baskonia ile karşı karşıya gelecek.

THY Euroleague'de 9. haftanın TSİ programı şöyle:

Yarın

20.00 Zenit Saint Petersburg - Khimki Moskova

20.30 Anadolu Efes - Bayern Münih

21.00 Zalgiris Kaunas - CSKA Moskova

23.00 Baskonia Vitoria Gasteiz - Fenerbahçe Beko

23.00 Valencia Basket - Panathinaikos

18 Kasım Çarşamba

22.00 ALBA Berlin - Asvel Lyon-Villeurbanne

22.45 EA7 Olimpia Milano - Kızılyıldız

23.00 FC Barcelona - Olympiakos

23.00 Real Madrid - Maccabi Tel Aviv

(Oğuzhan Ort /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Moskova Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title