Haberler

beIN Sports ile yola devam kararı! Süper Lig'de yayıncı kuruluş değişmedi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçimleri bugün saat 10.00'da başlayan toplantıyla Ankara'da gerçekleşti. Seçime tek aday olarak katılan Mehmet Büyükekşi başkanlığa seçildi. Büyükekşi, mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile yola devam edileceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu'nda başvuru yapan 9 adayın 8'i yeterli delege imza sayısına ulaşamadı. Kullanılan 209 oyun 158'ini alan Büyükekşi, TFF'nin yeni başkanı oldu.

"MEVCUT YAYINCI KURULUŞLA DEVAM"

Başkanlık seçimleri tamamlamadan önce açıklamalarda bulunan Büyükekşi, yeni sezonun yayıncı kuruluşunu açıkladı. Büyükekşi: "Mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile gelecek sezon için de anlaşma sağlandı. Daha seçim gerçekleşmedi. Şu an hala adayız. Başkan değiliz. İnşallah sonuçlar, hem ülkemize hem de futbol camiasına hayırlı olur. Şu an yapmamız gerek şey futbolda bir güven ortamını yaratmak. Maalesef şu anda bir güven kaybı var. Güven konusunu mutlaka işleyip daha sonrada adil, şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde bir yönetim anlayışımız olacak'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Oktay Gögtaş:

TRT ve Saran balonları, sadce fiyat yükseltmek için girmişler ihaleye.

4
8
yanıtYanıtla
alperenlive:

Kötü birşey mi yapmışlar yani, Türk kulüplerinin çıkarı için yapılmış, derdin ne?

yanıt17
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title