Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Lider Çankırı Belediyespor'u 1-0 Mağlup Ederek Moral Bulan Araklıspor'da Yüzler Gülüyor.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda lider Çankırı Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek moral bulan Araklıspor'da yüzler gülüyor.

Kulüp Başkanı Doğan Şengün, lider Çankırı Belediyespor karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Galibiyeti ilçe halkına hediye ettiklerini belirten Şengün, "İyi mücadele sonrası alınan galibiyeti tüm Araklılara hediye ediyoruz. Her şey çok güzeldi. Bundan sonrasının da güzel olması için çok çalışmamız gerekiyor. Çankırı Belediyespor'u yenerek sadece bir maç kazandık. Önümüzde çok daha zorlu karşılaşmalar var. Araklıspor olarak bütün gücümüzle mücadele edip bunların da üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Grupta bütün takımların güç dengelerinin birbirine yakın olduğunu dile getiren Şengün, "Ligde neyin ne olacağı belli olmuyor. Gruptaki takımlar birbirlerinden puan alabilecek güçte. Ligin ikinci yarısında farklı bir Araklıspor ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Takım ruhunu ön planda tutarak disiplinli çalışmanın semeresini alıyoruz. Bu çalışma tempomuzdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. İlk hedefimiz ligde kalmak ve daha sonra da üst sıralara doğru çıkmak" diye konuştu. Şengün, taraftarın da desteğiyle Araklıspor'u layık olduğu yerlere taşımak istediklerini sözlerine ekledi.

(GÖK-MU-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title