Haberler

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Büyük Başarı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Ulusal Oyunları’na Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü damga vurdu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Ulusal Oyunları'na Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü damga vurdu.

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe atletizm, masa tenisi, yüzme, basketbol, futbol ve voleybol branşlarında 32 ilden 760 bedensel yetersizliği bulunan sporcu katıldı. PAÜ spor tesislerinde 7 branşta gerçekleşen yarışlara, yüzme dalında katılan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ise elde ettiği üstün başarı ile tam 8 madalya kazandı.

4 sporcudan toplam 8 madanya

11-13 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleşen oyunlarda sporculardan Göktan Işın, 16-21 yaşarası 50 metre ve 100 metrede serbest stil 1'incisi olmayı başardı. Seda Demirözlü de 22 üstü yaş gruplarında 25 metre serbest stil 3'üncüsü ve 50 metre serbest stil 2'ncisi olarak dereceye girdi. Ahmet Zeid Başçı da 22 üstü yaş gruplarında 50 metre serbest stil 1'incisi ve 100 metre serbest stil 2'ncisi, Kaan Berke Ceylan ise 22 üstü yaş gruplarında 50 metre serbest stil 2'ncisi ve 100 metre serbest stil 3'üncüsü olmayı başararak madalya almaya hak kazandı. 4 sporcumuzun toplam 8 madalya kazandığı organizasyon, bedensel yetersizliği bulunan bireyleri çeşitli spor dallarında diğer bireylerle bir araya getirerek toplumsal hayata katmayı hedefliyor. Özel Olimpiyatlar Ulusal Oyunları; basketbol, voleybol ve futbol gibi takım branşlarının yanı sıra atletizm, yüzme ve masa tenisi gibi bireysel branşlarda düzenleniyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pamukkale Üniversitesi Tepebaşı Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title