Haberler

Sergen Yalçın'dan sonra sürpriz hamle! Efsane Mustafa Denizli göreve geçiyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli heyecanı yaşanıyor. Siyah beyazlı takımı 2008-2009 yılında şampiyonluğa ulaştıran Mustafa Denizli, yeniden yuvaya dönüyor.

Taşlar yerinden oynayacak! Sergen Yalçın'ın ardından Mustafa Denizli göreve geçiyor

SEÇİM KOZU DENİZLİ

Beşiktaş'ta Mayıs ayında seçime girecek olan Ahmet Nur Çebi, Sportif AŞ'de köklü bir değişikliğe gidiyor. Başkan Çebi, futbolun başına ise Mustafa Denizli'yi getirmeyi düşünüyor. Son olarak Altay'ı 18 yıl aradan sonra Süper Lig 'e çıkaran Mustafa Denizli, 13 Ocak'ta İzmir ekibinden ayrılmıştı. Kurt çalıştırıcı sportif direktör olarak Beşiktaş'ın başına geçip şampiyon kadroyu kurmak için kolları sıvayacak.

SICAK BAKIYOR

Akşam'ın haberine göre; Mustafa Denizli, Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanması halinde futbol takımının yönetimini üstlenecek. 72 yaşındaki Denizli, yeni hocayı da kendisi belirleyecek. 3 Büyükler'i şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli, artık takım elbiseyi giyerek kariyerini yönetim katında devam ettirmeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak? Selim Arslangiray kimdir? Zafer Partisi Eskişehir- Seyitgazi Belediye Başkan adayı Selim Arslangiray kaç yaşında, nereli? 28 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Seçimden sonraki gün tatil mi? 1 NİSAN tatil mi? Okullar seçimden sonraki gün (Pazartesi) tatil mi? Nerede oy kullanacağım? E- Devlet sorgulama ekranı! 31 Mart günü nerede oy kullanacağım? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 28 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (3)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yaşı ilerledi artık 73 oldu yönetim katında yer bakacağına karacaahmet'te yer bakması lazım yerler hızla doluyor.

24
10
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Kim çıkartıyor böyle saçma haberleri ciddiye alınacak bir yanı yok. Ben güldüm sizde isterseniz gülünüz.

16
4
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bi gitmediniz be, Acin artik su genclerin onunu, Dedeler takim yonetiyor. Yas sinirlamasi gelsin artik, Bu adamlar araba bile suremezken takim yonetiyor, yonetim de yer aliyor, sacmalik.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title