Haberler

Tarsus İdman Yurdu'nun hedefi tur atlamak

Güncelleme:

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştiği İstanbulspor'u geçmek istiyor.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştiği İstanbulspor'u geçmek istiyor. Başkan Serhan Servet Dövenci, üst tura çıokacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında İçel İdman Yurdu'nu 2-0 yenerek tur atlayan Tarsus İdman Yurdu, bir sonraki turda İstanbulspor ile karşılaşacak. Eşleşme ile ilgili açıklama yapan Başkan Serhan Servet Dövenci takımına güvendiğini ve bir üst tura çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Dövenci, "Zor şartlar altında devam eden liglerimizde Tarsus İdman Yurdu kulübü olarak zorun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Çok güzel bir ekip oluşturduk. Yakaladığımız ekip ruhunun inşallah sezon sonunda mükafatını alacağız. Güzel şehrimizin takımını üst liglere taşıyacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersinimizin güzide kulübü İçel İdman Yurdu ile karşılaştık. 2-0'lik galibiyetle tur atladık. Rakibimiz İstanbulspor oldu. Teknik heyetimize, futbolcularımıza inanıyorum. Zorlu İstanbul deplasmanında İstanbulspor'u yenerek üst tura çıkacağız. Camia olarak inandık. Şu an ilk hedefimiz lig. Sezonda gülen taraf olmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz" dedi.

Tarsus İdman Yurdu'nun yakaladığı başarının devam etmesi için herkesin karınca kararınca destek olmaya davet eden Dövenci, kentin takımına herkesin sahip çıkmasını istedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası İstanbulspor Tarsus Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp 'başkanlık' planını anlatmış

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp "başkanlık" planını anlatmış

Bakmadan Geçme

Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı? Marmaray bayramda kaça kadar açık? Kurban Bayram'ında İETT saatleri nasıl olacak? Kurban Bayramı seferlerine zam var mı? Kurban Bayramı uçak ve otobüs seferleri arttırıldı mı, zam yapıldı mı? FLÖRTE BAYRAM MESAJI! #9829 Flörte nasıl bayram mesajı atılır? #128242 Flörte mesaj atarken dikkat edilmesi gerekenler neler? Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs bedava mı? BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazında kaç tekbir alınır? KURBAN BAYRAMI HEDİYE ÖNERİLERİ 2024: Kurban Bayramında ne hediye alınır? Bayram'da nöbetçi eczaneler hangileri? Kurban Bayram'ında hangi eczaneler açık olacak? KURBAN ETİ NASIL DAĞITILIR? Kurban Bayramı'nda etler kimlere verilmeli? Trendyol Go bayramda çalışıyor mu? Trendyol Go Kurban Bayramı'nda açık mı, sipariş veriliyor mu? Mutfak Bahane Seda kimdir? Mutfak Bahane Seda kaç yaşında, nereli? Seyithan İzsiz neden istifa etti? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz neden istifa etti, ne oldu? Kurban Bayramı namazı hangi gün? Kurban Bayramı namazı ne zaman, bayramın kaçıncı günü, saat kaçta kılınacak? SON DAKİKA: Muğla'da yangın mı çıktı? Muğla'daki orman yangını söndürüldü mü?
Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title