Haberler

Szalai Jurgen Klopp'a önerildi! Van Dijk'in varisi olarak görülüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'nin ismi İngiltere medyasında yankılanıyor. Macaristan Milli Takımı ile Uluslar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Szalai, Avrupa'nın gündemine oturdu. Virgil Van Dijk'in varisi olarak bahsedilen Fenerbahçe'li yıldız, Jürgen Klopp'a önerildi.

Fenerbahçe'nin Apollon Limassol'den kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai, Premier Lig devi Liverpool'un transfer gündemine geldi. Liverpool.com internet sitesinin paylaştığı habere göre, Macar yıldız Jürgen Klopp'a önerildi. 24 yaşındaki stoper, Van Dijk'in varisi olarak gösterildi.

Szalai Jurgen Klopp'a önerildi! Van Dijk'in varisi olarak görülüyor

"KLOPP SAVUNMA HATTINI DÜŞÜNMEK ZORUNDA"

Haberde, Klopp'un 32 yaşına gelen Virgil Van Dijk ve Joel Matip'in bulunduğu savunma hattını düşünmek zorunda olduğu yazılırken, "Bu oyuncuların varisleri kadroya dahil edilmeli. Seçeneklerden biri kendi ülkesinde Macar Van Dijk olarak anılan Attila Szalai olabilir. Harika fiziksel özellikleriyle hızlı ve topa son derece hakim olan Szalai, Uluslar Ligi'nde bir kez daha övgü aldı." ifadelerine yer verildi.

BU SEZON 1 GOL KAYDETTİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 maça çıkan Szalai, bu maçların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1210 dakika sahada kalan Macar stoper, bir de gol kaydetti.

Attila Szalai, Macaristan Milli Takımı ile de UEFA Uluslar Ligi'nde 6 maçta görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title