Haberler

Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe, bugün Şanlıurfa'da Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için A takımla sahaya çıkmama kararı alan Fenerbahçe'nin U19 takımıyla maça başlayacağı ardından yönetim kararıyla sahadan çekileceği iddia ediliyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son kazananı Fenerbahçe bugün Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda, Süper Kupa maçında bugün karşı karşıya gelecek.

A TAKIMLA SAHAYA ÇIKMAMA KARARI ALMIŞTI

TFF ile restleşen Fenerbahçe; maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için, A takımla sahaya çıkmama kararı almıştı. Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakibinin karşısına, U19 ve U17 takımlarından oluşan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

İŞTE MAÇLA İLGİLİ SENARYOLAR

Fenerbahçe'nin hafta başından bu yana birçok alternatif üzerinde durduğu, maddi ve sportif açıdan kulübe en az zarar verecek senaryonun uygulanacağı ifade ediliyor.

YÖNETİM KARARIYLA SAHADAN ÇEKİLECEKLER

Kulüp içinde son konuşulan senaryoya göre Fenerbahçe bugün maça başlayacak ve ardından yönetim kararıyla sahadan çekilecek.

Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek

FENER BUGÜN URFA'DA

Galatasaray kafilesi, dün özel uçakla İstanbul'dan Şanlıurfa'ya gitti. Fenerbahçe kafilesinin ise U19 takımının Elit Lig'de saat 12.00'de Giresunspor ile oynayacağı maçtan sonra Şanlıurfa'ya hareket etmesi ve akşam üzeri kentte olması bekleniyor. Şanlıurfa'ya gitmeyen A takım, Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yapacak. Fenerbahçe U19 Takımı Teknik Direktörü Semih Şentürk, A takım sözleşmesi' olmadığı için sahaya çıkamayacak.

GÖLE VEYA KARATEPE

A takım antrenörlerinden Murat Zeki Göle veya Recep Karatepe'nin, sarı- lacivertlilerin başında olması bekleniyor. Fenerbahçe hem güçlü ezeli rakibi önünde skor anlamında zor durumda kalmamak, hem gençleri korumak, hem de ceza almamak için karşılaşmaya 9 oyuncu ile başlama formülü üzerinde duruyor. İlerleyen dakikalarda 3 oyuncu da çıkarılacak ve maç tatil edilecek. Hükmen kazanan Galatasaray kupayı kazanırken Fener de ceza almayacak.

KUPA TÖRENİ YOK

Maç büyük bir olasılıkla yarım kalacağı için kupa töreni de olmayacak. Karşılaşma ile ilgili nihai kararı, TFF yönetimi verecek. Maçın tescil edilmesinin ardından Galatasaray'a kupasının evindeki bir lig maçından önce verilmesi bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Haberler

500

Yorumlar (52)

Bükücü:

Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Fenerbahçe'ye yakışmayan hareketler yapıyorsunuz. Çocuk gibi, oynamamak nedir. Erkek gibi çıkıp mücadelenizi verin. Bu ne böyle, sebepsizce boş hareketler yapıyorsunuz...

555
139
yanıtYanıtla
Altan Kaya:

senin gibi fb liler olmaz olsun halen federasyon un ve bir takım güçlerin bize yaptıklarını anlamıyorsan sen git gs li ol

yanıt113
yanıt270
Salih Kandıralı:

Futbol kupa demektir. Kupan yoksa bir hiçsin. Yıllar sonra bu yaptığın hareketler değil kaç tane kupan olduğu konuşulur.

yanıt143
yanıt52
Mehmet Yörük:

sebepsizmi.sen hangi ülkede yasiyorsun arkadaş.

yanıt19
yanıt47
ferhat göçer:

Mücadele adil rekabet ortamında verilir, bu maça hiç bir şey olmamış gibi çıkmak demek, yapılan haksızlıkları onaylamak demektir, kaldı ki TFF bu maçı erteleseydi ne kaybedecekti? veya Galatasaray ne kaybedecekti ki ertelenmesine karşı çıkıyor? Bu onurlu duruşları için Fenerbahçe'yi ve Ali Koç'u yürekten tebrik ediyorum.

yanıt23
yanıt59
Mustafa Uzun:

Tepki verecekseniz o zaman lig maçlarına çıkmayın. El birliğiyle fenerbahçeyi küçük düşürüyorlar.

yanıt3
yanıt2
Halil null:

Sahaya adam gibi çıkarsın ya kazanır yada kaybedersin olay bu kadar basit. Bunu yapmıyorsan da dersin ki Galatasaray büyük bir camia biz korktuk maça çıkmıyoruz dersin olur biter.

299
94
yanıtYanıtla
ibrahim Al:

başarısızlığını böyle kapatamazsin ali koç sen bu büyük camiaya yakışmiyorsun. korkakça davranış bunlar.

266
75
yanıtYanıtla
emin yıldız:

bu fener hepinize yeter hamsi cinconlar.

yanıt70
yanıt214
Zohan Coharyan:

Ali Koç'un bu anlamsız ve çocukca hareketlerini Fenerbahçeli'lerden başkası durduramaz. Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale getirdin 10 yılda.

241
55
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title