Haberler

İşte Süper Kupa finalinin iptal edilmesine sebep olan tişört

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Süper Kupa finali maçında, krize neden olan Atatürk tişörtü ortaya çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım maça çıkmama kararı aldı. Öte yandan Suudi Arabistan yönetimi, maça gelen ve Atatürk portreli tişörtler giyen taraftarları da stadyuma almadı.

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım müsabakaya çıkmama kararı aldı. Suudi yetkililerle krize neden olan Atatürk tişörtü ise ortaya çıktı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak Süper Kupa finali maçında Atatürk krizi çıktı. İki takım futbolcularının Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım müsabakaya çıkmayacağını duyurdu.

Süper Kupa finali öncesi krize neden olan tişört ortaya çıktı

Suudi yetkililerle krize neden olan ve Fenerbahçeli futbolcuların ısınırken giyeceği Atatürk tişörtünün ise görüntüsü ortaya çıktı. Beyaz zemin üzerinde Türk bayrağı ve Fenerbahçe logosu olan tişörtün orta kısmında ise Atatürk portresinin yer aldığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Süper Kupa Riyad Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (58)

Janoo Jsnoo:

İyide arkadaş futbol maçına çıkıyorsunuz her takım kendi formasıyla çıkmalı her kes fenerbahceyide Galatasarayı da formalariyla tanıyor futbola siyaset karismamalidir

561
861
yanıtYanıtla
Mehmet AVCI:

100 yil kutlaniyor. Kurucu resmiyle Ataturk'le cikmislar. Siyasi taraf degil ki.

yanıt671
yanıt287
Kaan Güral:

ATATÜRK

yanıt467
yanıt229
Benim Kkk:

Soz konusu Ataturk olunca babamim oglunu tanimam kaldi ki arabistan

657
400
yanıtYanıtla
murat bas:

Peki aynı şekilde bugün peygamber efendimize Kur'an'a Allah'a saygısızlık yapıldığı zamanda aynı tepkiyi gösterebilirmiydin dürüstçe cevap bekliyorum???

yanıt389
yanıt193
murat bas:

Peki ben de şöyle bir şey soracağım sana bugün Peygamberimize Kur'an'aAllah'a saygısızlık yapıldığı zaman da aynı tepkiyi gösterebilir misin dürüstce cevap bekliyorum

yanıt213
yanıt135
Musti40 :

Benim kkk:Umarım ahirette Atatürke olduğu yerde kavuşur ve oradada kalırsın!

yanıt163
yanıt86
Tutankamon Hoca:

Peygamber Türkiye'nin değil tüm müslüman aleminin peygamberi ona yspilan tüm müslümanlara yapılır Atatürk ülkenin kurucusudur ikisi farkli

yanıt38
yanıt3
Benim Kkk:

Murat bas sozkonusu Ataturk ikunca digerlerini dile fetirmene sebeb ne yani tepki gostermem gereken degerleri senmi belirliyorsun sanada yapilsa ayni tepkiyi gorurlerdi benden merak etme kaldiki o saydigin degerlere repki gostermeyecegim

yanıt43
yanıt83
Martin Sikertel:

@musti40 ne kadar hayırlı bir dua etmişsiniz, helal olsun. Umarım hepimizin mekanı cennet olur sizin de dediğiniz gibi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title