Haberler

    Stuttgart, Tayfun Korkut'u Gönderdi!

    BUNDESLIGA'da bu sezon görevine son verilen ilk teknik direktör 44 yaşındaki Tayfun Korkut oldu.

    BUNDESLIGA'da bu sezon görevine son verilen ilk teknik direktör 44 yaşındaki Tayfun Korkut oldu. Dokuz aydır Stuttgart'ı çalıştıran Korkut, sezona çok kötü bir performansla başladı. Geçen sezon Stuttgart'ı ligde tutarak büyük başarı gösteren Korkut, aynı başarıyı sürdüremeyince görevine son verildi. Korkut'un yedi haftalık bilançosu başarısızlıkla dolu. Yedi haftada sadece beş puan alabilen Stuttgart, 16 puan da kaybetti. Yedi maçın dördünde yenilen ve ikisinde de berabere kalan Korkut'lu Stuttgart, sadece bir kez galip gelebildi. Stuttgart, DFB Kupası'nda da ilk turda havlu atmıştı.

    YERİNE HINKEL GELDİ Korkut, ocak ayından bu yana 22 lig maçında Stuttgart'ı sahaya çıkardı. Korkut'lu Stuttgart bu maçlarda 1.64 puan ortalaması yakaladı. Korkut'un gönderilmesinden sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçici olarak Andreas Hinkel oturdu. 36 yaşındaki eski milli futbolcu Hinkel, yardımcı antrenörlük yapıyordu. Hinkel, yeni teknik direktör bulunana kadar hem takımı çalıştıracak hem de teknik direktörlük diploması için okula devam edecek.

    ÜÇÜNCÜ TAKIMIYDI

    Tayfun Korkut, Bundesliga'da daha önce Hannover ve Leverkusen takımlarını çalıştırmıştı. 2014 yılında Hannover'in başına geçen Korkut, başarılı olamayınca 2015 yılında gönderildi. Korkut, ardından 2016 yılında İkinci Bundesliga takımlarından Kaiserslautern'in başına geçmişti. İstenilen transferlerin yapılamaması üzerine aynı yıl bu takımdan kendi isteğiyle ayrılan Korkut, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında Leverkusen ile anlaşmıştı. Sezonu başarısız tamamlayan Korkut ile sözleşme uzatılmadı. Korkut, 2012-2013 yılında Türk milli takım teknik direktör yardımcılığında da bulunmuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Tayfun Korkut Korkut Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title