Haberler

Stefan Kuntz sonunda bekleneni yaptı! A Milli Takım'da Arda Güler sürprizi

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamında 16 Kasım'da İskoçya, 19 Kasım'da ise Çekya ile mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekibin bu maçlar için geniş kadrosuna Fenerbahçe'den Arda Güler ve Emre Mor ile Torino'dan Emirhan İlkhan dahil edildi.

A Milli Futbol Takımı'nın İskoçya ve Çekya ile oynayacağı hazırlık maçlarının geniş kadrosunda büyük bir sürpriz olacak.

GENÇ YILDIZLAR, MİLLİ OLACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre,17 yaşındaki Arda Güler ile bir süredir Milli Takım'dan uzak kalan Emre Mor, A Milli Takımı'nın geniş oyuncu havuzuna alındı. İki futbolcunun yanı sıra Torino forması giyen Emirhan İlkhan'da kadroya dahil edildi.

MAÇLAR DİYARBAKIR VE ÇEKYA'DA OYNANACAK

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamında 16 Kasım'da İskoçya, 19 Kasım'da ise Çekya ile mücadele edecek. Diyarbakır ve Gaziantep'te oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosu 10 Kasım Perşembe günü açıklanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Emirhan İlkhan Stefan Kuntz Arda Güler Emre Mor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

yani sonunda :)))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title