Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Adıyamanspor'da Rağıp Ersoy başkanlığa seçildi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Adıyamanspor'da Rağıp Ersoy başkanlığa seçildi.

Mevcut Başkan Hüseyin Koç'un aday olmayacağını açıklamasının ardından Rağıp Ersoy ve Abdurrahman Vural adaylıklarını açıklamışlardı. Geçen hafta yapılan kongrede yeterli delege çoğunluğu sağlanamadığı için bu hafta yapılan kongrede çoğunluk şartı aranmadı. Rağıp Ersoy ve Abdurrahman Vural tek liste üzerinde anlaşarak, seçime Rağıp Ersoy başkanlığında ki tek listeyle gidildi.

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, CHP İl Başkanı Bilal Doğan, eski Başkan Hüseyin Koç ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Akif Beyaz, divan üyeliğini Erdal Özkaynar ve Mustafa İlik'in yaptığı kongrede, İbrahim Aslan tarafından okunan faaliyet, gelir-gider raporları okunarak ibraz edildi. Kongrede Adıyamanspor'un logosunun değiştirilmesi yönünde karar alındı.

Tek liste halinde seçime giren Rağıp Ersoy, Adıyamanspor'un başkanı seçildi.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Rağıp Ersoy, el birliği ile bu takımı hak ettiği yere getireceklerini belirterek, "Biz birlik ve beraberlik mesajı vererek, hep birlikte bu takımı bir yerlere getirebiliriz. Valimiz ve Belediye Başkanımız büyük destek vermiştir. Burada birbirimizi eleştirerek bir yerlere varamayız. Adıyamanspor 1980'li yıllarda ki görkemli günlerine döndürmek için geliyoruz. Adıyaman insanı Adıyamanspor'da oynamadığı sürece sorunları çözemeyiz. Adıyamanspor'un alt yapısı yok. Biz bunu el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan eski Başkan Hüseyin Koç ise, Adıyamanspor'un bir camia olma yönünde önemli ilerlemeler kat ettiğini vurgulayarak, "Bir maçta 300-400 kişiye oynayan bir takım, bizim dönemimizde 7-8 bin kişiye oynamıştır. Bu bizim için en büyük kazanımdır. Göreve başladığımız gün itibariyle dar boğazda olan kulübümüze kendi cebimden risk alarak 840 bin TL ödeme gerçekleştirdim. Bunun sonucunda Valimiz Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan'ın çabalarıyla bir minibüs hattını aldık. Kulüpte görülen 42 bin 500 TL alacağımdan sizlerin huzurunda vazgeçiyorum. Kulübe helalı hoş olsun. Yöneticisi olduğum kulüpte gecen sezon 200 bin TL nakit para verip, 70 bin TL'sini almadım. Bu yıl 42 bin 500 TL sizlerin huzurunda almıyorum. Daha kendi cebimden verip de yansıtmadığım yüklü miktarda para var ama hepsi helali hoş olsun. Adıyamanspor'da hiçbir zaman görevden kaçmam bu böyle algılanmasın. Kendi bütçemin sarsılmasından dolayı aday olmadım. Ama her zaman o statta olacağım. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Bilal Doğan Ahmet Bağcı Hüseyin Koç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title