Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, ikinci yarı hazırlıklarına dün gittiği Manavgat’ta başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, ikinci yarı hazırlıklarına dün gittiği Manavgat'ta başladı.

Aydınspor maçı ile birlikte ilk yarı defterini kapatan İnegölspor, kısa süreli tatilin ardından ikinci yarı maratonu için topbaşı yaptı. İnegöl'de olan oyuncular tesislerde bir araya gelerek teknik heyet ile birlikte sabah saatlerinde kamp dönemi çalışmaları için Manavgat'a gitti. Şehir dışında olan futbolcular ise kendi imkanları ile kampın yapılacağı Manavgat Çolaklı'ya geçtiler. Hep birlikte öğlen yemeğini kamp yapılan otelde yiyen ekip, teknik direktör İsmail Güldüren yönetiminde öğleden sonra yaptığı çalışma ile ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Bordo-beyazlılar, 12 Ocak'a kadar sürecek olan Manavgat Çolaklı'daki kampta 5 Ocak'ta Silivrispor, 11 Ocak'ta ise Bandırmaspor ile birer hazırlık maçı oynayacak. Ayrıca İnegölspor, 8 Ocak'ta henüz belli olmayan bir takımla daha hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

"BİZİM İÇİN ZOR BİR KARAR OLDU"

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, İnegölspor'un ilk yarıyı 26 puanla 5. sırada tamamladığını hatırlatarak, "Ligde arzu ettiğimiz noktada değiliz. Ama play-off iddiamızı sürdürüyoruz. Devre arası yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantılarda teknik heyet değişikliğine gitmeye karar verdik. Gerçekten bizim için zor bir karar oldu. Mehmet Bulut'a ve yardımcısı Ferit hocamıza gerçekten İnegölspor'a 1,5 yıldır verdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onların yerine yine bu takımla 3 senedir beraber olan İsmail Güldüren'i getirmeyi kararlaştırdık. İsmail'in yanına Murat Endes'i, Hüseyin Yoğurtçu'yu, Özgür Şahin ve kaleci hocamız Hakan Gökkaya'yı getirdik" dedi.

"ALTYAPIYA İSMAİL TURAN'I GETİRDİK"

Erim, A takım teknik heyetine dahil edilen Murat Endes'ten boşalan altyapı sorumluluğuna İsmail Turan'ın getirildiğini belirterek, "Zaten Murat Endes, İsmail Güldüren sürekli kulüpte olan hocalarımız. Altyapıyla ilgileri devam edecektir. İsmail hocamıza yardımcı olacaklardır. Bu konuda hocamızın bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

"KADROMUZU KORUMAK İSTİYORDUK"

Lig maçlarında fazla forma şansı bulamadıkları için ayrılma talebinde bulunan İlker ve Soner Cihan kardeşler ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Emrah Erim, "Darıca Gençlerbirliği'nden sol bek Erdinç Karakaş'ı kadroya dahil ettik. Normalde kadromuzu koruyup transfer yapmak istiyorduk. Fakat takımdan ayrılmak isteyen arkadaşlarımız oldu. İlker ve Soner Cihan kardeşler takımdan ayrılmak istediklerini söylediler. Bu takımda yeterli şansı bulamadıklarını bize söylediler. Bizde kendileriyle dostane bir şekilde ayrıldık" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"

İkinci yarı için transfer çalışmalarına başladıklarını vurgulayan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, "Takımdan ayrılan İlker'in yerine Darıca Gençlerbirliği takımından sol bek Erdinç Karakaş ile anlaştık ve 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımızı bugün Antalya kampına gönderdik. 12 Ocak'a kadar Antalya Manavgat'ta takımımız kamp yapacak. Kamp sürecinde 3 tane hazırlık maçı yapılacak. Hazırlık maçları Silivrispor, Bandırmaspor ile üçüncü bir takımla yapılacak. Takım kamptayken teknik heyetimizin bize bildirdiği bir orta saha oyuncusu ve sağ kanat oyuncusuyla anlaşmak istiyoruz. Şuanda görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah en kıza zamanda bu eksiklerimizi tamamlayarak arkadaşlarımızı da kampa göndereceğiz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İsmail Turan İnegölspor Manavgat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title