Haberler

Son dakika haber: Royal Hastanesi Bandırmaspor - Yılport Samsunspor maçının ardından

Güncelleme:

Son dakika haberler... Spor Toto 1'inci Lig'in 11'inci haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor sahasında Yılport Samsunspor'u 2-0 mağlup etti.

Spor Toto 1'inci Lig'in 11'inci haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor sahasında Yılport Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Zor bir karşılama olduğunu ifade eden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa rüzgarın oyunu olumsuz etkilediğini söyledi. Çapa, "Zor bir karşılaşmaydı, rüzgarın konumunu da biliyorduk. İlk yarı rüzgarı arkasına alan takımın avantajlı olacağını biliyorduk. İlk yarı iki takımda kontrollü oynadı. Ortada geçen bir karşılamaydı. Diomande sakatlanınca biraz dengemiz bozuldu. İlk yarının son dakikasında yediğimiz gol kötü bir zamana denk geldi. Duran topları rüzgarın etkisiyle değerlendiremedik, son paslar da doğru değildi. İkinci yarı bir kontra atakla gol yedik, yemememiz gereken bir goldü. Kaleci ve oyuncu arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Bu 3 karşılaşmanın bize neler vereceğini görmemiz gerekliydi. Bazı verileri bize çok net şekilde gösterdi, Bazı bölgeler için alternatifimizin olmaması sıkıntılıydı." dedi.

Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel ise maç değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Güzel bir maç oldu. Samsun'a da başarılar diliyorum. Rüzgar çapraz esiyordu. Bu tam bir takımın lehine olmuyor. Oyunun ilk yarıda kontrolü bizdeydi. İçeri bir sıfır avantajla girmek lehimizeydi. İkinci yarıda da ayağa paslarla çıktık. Galibiyetten dolayı mutluyuz, biz oynamaya çalışan, iyi oynamaya çalışan bir takımız. Önümüzdeki hafta Bolu maçına hazırlanacağız."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Fuat Çapa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title