Haberler

Galatasaray'da deprem! Palmeiras'ın teklifini kabul ettiği iddia edilen Marcao, Ocak ayında veda ediyor

Güncelleme:

Galatasaray'da genç yıldız Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı kavga sonrası ceza üstüne ceza alan Brezilyalı savunmacı Marcao'nun yaşadığı olaylar sonrasında büyük hayal kırıklığına uğradığı iddia edildi. Yeni sezon öncesinde İtalyan ekibi Roma ile transfer görüşmesi yaptığı ancak anlaşamadığı belirtilen 25 yaşındaki futbolcunun Palmeiras'tan gelen teklife "Evet" dediği ve Ocak ayında Sarı-kırmızılı ekibe veda edeceği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Marcao ile yolu devre arasında ayrılabilir. Ligin ilk haftasındaki Giresunspor deplasmanında, saha ortasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran 25 yaşındaki futbolcuya, TFF'den 8 maç men, kulübünden de süresiz kadro dışı ve 150 bin Euro para cezası gelmişti.

CEZASININ SONA ERMESİ DÖRT GÖZLE BEKLENİYOR

Kadro dışı kaldığı dönemde birçok kulüple görüşmeler yapan Marcao anlaşma sağlayamayarak takımda kalmış, daha sonra yaşanan savunma problemleriyle birlikte affedilmişti. Ligde forma giyememesine rağmen Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve Marsilya maçlarında müthiş performans sergileyen Sambacı'nın cezasının sona ermesi, artık dört gözle bekleniyor.

MELO İLE BİRLİKTE OYNAYABİLİR

Marcao, milli aradan sonraki Konyaspor sınavını da es geçip, 10. haftadaki Beşiktaş derbisiyle formasına yeniden kavuşacak. Ancak geride kalan süreçte yaşadıklarının, kendisinde büyük hayal kırıklığı yarattığı öğrenildi. Marcao'yu en fazla olumsuz etkileyen unsur, TFF ile birlikte kulübünün de kendisine ağır ceza vermiş olması. İşte tam da böyle bir dönemde Marcao'ya ülkesinden çok iyi bir teklif geldiği ortaya çıktı. Brezilya'da şampiyonluğa oynayan Felipe Melo'nun kulübü Palmeiras'ın, genç savunmacıya Galatasaray'da kazandığından çok daha iyi bir teklif yaptığı öğrenildi.

PALMEIRAS'DAN GELEN TEKLİFE "EVET" DEDİ

Normal şartlar altında Avrupa'da kalmak ve büyük takımlara gitmek isteyen, hatta Roma ile uzun süre görüşmeler yapan Marcao'nun, Palmeiras'dan gelen teklife, "Evet" dediği ileri sürüldü. Brezilya kulübü cephesinde, Galatasaray'la anlaşmaya da kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik'in haberine göre Palmeiras'ın tıpkı Marcao'ya yaptığı gibi, Galatasaray'a da çok iyi bir teklif sunacağı öğrenildi. Hatta menajerler vasıtasıyla ilk temasların kurulduğu, ancak henüz resmi teklifin iletilmediği bildirildi. Marcao'ya yakın kaynaklar, bu transferin Ocak ayında gerçekleşmesine çok yüksek ihtimal gözüyle bakıyor.

TERİM KALMASINI İSTİYOR

Her ne kadar hocası Terim, Marcao'nun ayrılmasını kesinlikle istemese de Brezilyalı oyuncunun kararını verdiği öğrenildi. Buna rağmen resmi teklif gelince, tarafların bir kez daha görüşmesi bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Felipe Melo Palmeiras Marcao Napoli Roma Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Eren İsmail:

Ceza alması kendi suçu. Tmm kereminde kaptanı varken etliye sütlüye karışmaması gerek ama problemler soyunma odasında cözülür

18
7
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Sanki bedava oynuyor da Galatasaray oyuncuya muhtaçmış algısı yapılıyor.. Defolsun gitsin. yol verin gitsin. Alparslan devamlı oynasın istiyorum. Milli Takımda da ihtiyaç var Türk oyunculara. Marcao dengesiz ve gönderilmesi çok iyi olur.

1
1
yanıtYanıtla
Abdullah Bayram:

Doğruluk payı tartışılır

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah Bayram:

Markao ve GS in bundan haberi warmii ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title