Haberler

Büyük tehlike adım adım yaklaşıyor! Fenerbahçe'de yeni Ömer Faruk Beyaz krizi

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler'de Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'in mukaveleleri sezon sonu bitiyor. Ferdi Kadıoğlu hakkında son günlerde G.Saray ve İngiliz takımları yazıldı. Berke Özer için de uzun süredir Atletico Madrid konuşuluyor. Forma şansı bulamayan Berke'nin, Altay oldukça kaleye geçmesi zor gözüküyor. Önemli potansiyeli olan Berke'de sürpriz yaşanma ihtimali daha yüksek. F.Bahçe, Ömer Faruk Beyaz'ı da bedavaya Stuttgart'a kaptırmıştı.

Fenerbahçe'de genç futbolcuların sözleşmelerinin bitiş tarihinin yaklaşması planlamada hatalar yapıldığı şeklinde yorumlara neden oldu. Ömer Faruk Beyaz'ı bedavaya Stuttgart'a kaptıran Kanarya, şimdi de Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer için uğraşacak.

Büyük tehlike adım adım yaklaşıyor! Fenerbahçe'de yeni Ömer Faruk Beyaz krizi

BERKE ŞANS BULMAK İSTİYOR

Belçika'da kiralık oynadığı dönemi iyi geçiren Berke'nin bu sezon kaleyi alabileceği görüşleri vardı ancak bu durum bir hayli zor. Altay Bayındır'ın formu yüksek ve Pereira'nın en çok güvendiği isimlerden. Mukavelesi sezon sonu bitecek Berke, uzun süredir Atletico Madrid radarında. Avrupa takımları Berke'nin durumunu takip ediyor.

Büyük tehlike adım adım yaklaşıyor! Fenerbahçe'de yeni Ömer Faruk Beyaz krizi

FERDİ KADIOĞLU SÜRPRİZİ

Fenerbahçe camiası Ferdi Kadıoğlu'nun mukavele uzatacağına kesin gözüyle baksa da her şey değişebilir. Futbolcu Milli Takım'dan yana olduğunu gösterse de net bir karar açıklamadı. Bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü. 3'lü savunmanın bek kenarında adeta kusursuz bir oyuncuya dönüşme yolunda. Mukavelesinin bitecek olması iştah kabartıyor. Piyasa değeri de her geçen gün yükseliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Berke Özer Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title