Haberler

Spor Bursaspor'da Neşeli Çalışma

Spor Bursaspor'da neşeli çalışmaGürkan DURAL ANTALYA (DHA) - Bursaspor'un Antalya kampında oyuncular koşu çalışmasında renkli görüntülere imza attı.

Spor Bursaspor'da neşeli çalışma

Gürkan DURAL ANTALYA (DHA) - Bursaspor'un Antalya kampında oyuncular koşu çalışmasında renkli görüntülere imza attı. Kaptan Ertuğrul Ersoy ise devre arasındaki kampa dahil edilen genç oyunculara yakın ilgi gösterdi.

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya'da devam eden Bursaspor, kampın dördüncü gününü de çift idmanla noktaladı. Sabah idmanının ardından akşam saatlerinde de çalışan yeşil beyazlılarda tedavileri süren Stephane Badji ve Barış Yardımcı antrenmanda yer almadı. Her idmanda farklı çalışmalar yapan yeşil beyazlı oyuncular bugünkü akşam antrenmanında ise ragbi topuyla çalıştı. 4 farklı gruba ayrılan oyuncular, sprint atarak sırayla farklı istasyonlara konulan topları takım arkadaşlarına ulaştırırken, ragbi topuyla da oynamaları renkli görüntülere sahne oldu. Oyuncular bu çalışmada eğlenirken kazanan grup ise doyasıya sevinç yaşadı.

KAPTAN GENÇLERİN YANINDA

Öte yandan Bursaspor'da gelenek haline gelen her kampa yeni katılan genç oyuncuların saçlarını kesme adeti, Antalya kampında da devam etti. Kaptan Ertuğrul Ersoy, genç oyuncularla antrenman öncesinde hatıra fotoğrafı çektirirken, antrenman esnasında da genç oyuncularla yakından ilgilendi. Kaptan, 3 farklı grup halinde çalışılan top kapma çalışmasında kampa yeni dahil olan genç oyuncularla birlikte çalışarak onlara destek verdi.

AYBABA - VURAL BULUŞMASI

Ayrıca Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da takımının çalışması için yan sahaya geçerken Samet Aybaba ile karşılaştı. İkili bir süre keyifli bir şekilde sohbet ederken, basın mensuplarına da birlikte poz verdi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Ersoy Bursaspor Antalya DHA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title