Haberler

Sosyal medya bu paylaşımla sallandı! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yıldız göndermesi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı arma paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu konuya ilişkinin çok sayıda yorum yapılırken, son şampiyon Trabzonspor'dan çok konuşulan bir paylaşım geldi. Trabzonspor, "Armamızdaki şanlı yıldızımızı kontrol ettik, hâlâ yerinde" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok kısa sürede gündem oldu. Paylaşılan gönderiye beğeni ve yorum yağdı. Fenerbahçe'nin 5 yıldız paylaşımına atıfta bulunan Trabzonspor, "Taraftarlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine bilgilendirme: Armamızdaki şanlı yıldızımızı kontrol ettik, hâlâ yerinde. Merak etmeyin, içiniz ferah olsun şampiyon takımın taraftarı" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya bu paylaşımla sallandı! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yıldız göndermesi

FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLMUŞTU

Fenerbahçe resmi hesabından yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu'nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir. Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (3)

TT:

Saçma sapan bir yıldız muhabbeti...Yıldızlar mı değer katıyor sanki takıma?

26
10
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Mesajdan hiçbirşey anlamamışsın iyi oku.

yanıt8
yanıt2
Murat ÖREN:

Renkleri anımsatmış olabilir ama Fenerbahçe Avrupa Birliği armasını çok istiyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title