Haberler

    Moussa Sow, İtalya 2. Ligi'ne transfer oluyor

    Güncelleme:

    Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow, İtalya Serie B takımlarından Trapani ile prensip anlaşmasına vardı.

    Son olarak Gaziantep FK'da forma giyen 33 yaşındaki Moussa Sow, İtalya Serie B takımlarından Trapani ile anlaşmaya vardı. Sky Sport'ta yer alan habere göre tecrübeli golcünün 19 Ocak'ta şehre gelerek yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

    TÜRKİYE'DE 232 MAÇTA 83 GOL ATTI

    Moussa Sow ülkemizde daha önce Fenerbahçe, Bursaspor ve Gaziantep FK'da forma giymişti. Senegalli forvet Türkiye kariyerinde 232 maçta 83 gol ve 33 asistlik performans sergilemişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Moussa Sow Gaziantep İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    fb li:

    bu adam fb nin efsaneleri arasında ilk 30 da gelir adamsın musa sow.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Ali yimaz:

    Oglum kac yasina geldin doymadinmi Top pesinde kosmaktan Hem bu kadar parayi ne yapacaksin

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    Fenerden hiç ayrılmayacaktı...efsane kalacaktı

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Evet Yane Nannnilli Pörrrsilli:

    FENEVDE iyi 3lü Efsane Kör Musalar Olurdular

    yanıt5
    yanıt0
    AT:

    Kulübe para getirdi daha ne

    yanıt9
    yanıt1
    ZURNAYA OATATES:

    7bahçenin eski topçusu deilmi bu

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Fenerbahçem:

    Doğrudur hatta Gavatsaray'' a da harika bir gol atmıştı.

    yanıt22
    yanıt36
    tual:

    şimdi fener e gelse yine oynar unutulmayacaksın. .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    fenerlibahçeli34:

    Ne kadar faydalı ve istikrarlı olduğu tartışılabilir ama; Manchester United''e attığı röveşata golü bile onu sevmeme ve unutmama yeter, işi gücü rast gitsin.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    EMOXXX:

    FENERE GEL NOLUR

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title