Haberler

Yeni Malatyaspor'un teknik direktör adayları Aykut Kocaman, Hamza Hamzaoğlu ve Tayfun Korkut oldu

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor'da yeni sezon kamp çalışmaları yarın Malatya'da başlayacak. Teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmak isteyen Yeni Malatyaspor'da öne çıkan isimlerin Aykut Kocaman, Hamza Hamzaoğlu ve Tayfun Korkut olduğu belirtildi.

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Yeni Malatyaspor'da futbolcular yarın Malatya'da toplanarak yeni sezonun ilk çalışmasını yapacak. Sarı-siyahlılar 5 günlük Malatya kampının ardından ikinci etap için 17 Ağustos'ta Bolu'da hazırlıklarına devam edecek.

Malatya temsilcisinde ilk etap kampına Abdulsamed Damlu, Bülent Cevahir, Hadebe, Mina, Sakıb, Fofana, Yusuf, Berk Yıldız, Mustafa Eskihellaç, Kubilay, Murat Yıldırım gibi isimlerin katılacağı belirtildi.

AYKUT KOCAMAN DA LİSTEDE

Bu arada sarı-siyahlı yönetimin teknik adam konusunda sona geldiği ifade ediliyor. Yola devam etmeyeceği Hikmet Karaman ile tazminat konusunu çözüme kavuşturan Adil Gevrek yönetiminin Hamza Hamzaoğlu, Aykut Kocaman ve Tayfun Korkut gibi isimler üzerinde durduğu ifade ediliyor.

Süper Lig ekibinin transferde anlaştığı oyuncuları da bu hafta kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Malatya Bolu Haberler

500

Yorumlar (22)

KOFİK MALATYA:

#AdilGevrekYanlızDeğildir. #AdilGevrekMalatyanınBabasıdır

1
5
yanıtYanıtla
BRO:

Sen kesin Malatya''yı kıskanan bir Gaykoşsun

yanıt4
yanıt0
selami ışık:

aykut kocaman iyi olur ama gelmez malatya ya

3
2
yanıtYanıtla
Mesut:

İlk önce zihniyet transfer lazım,ne verdinmi bu büyük takıma,sen federasyona dua et sonra sereflice beraberindeki yönetimi al git,daha gönderdiğiniz oyuncuların bırak yerini doldurmayı o oyunculara yakın transfer yapmadınız,soylenicek çok konu var ama sabahlara kadar boşu boşuna konuşmuş oluruz

3
0
yanıtYanıtla
Kurtuluş:

Aykut Hoca Malatyasporu başarılara taşır sonuns kadar inanıyorum yeterki yönetim Aykut Hocanın isteklerine cevap versin. hiç olmasa 21 takım arasında ilk 5 te yer bulur.

2
0
yanıtYanıtla
BRO:

Malatyasporu bu duruma getiren Adil Gevrek ve takıma sahip çıkmayan siyasilerdir.

2
0
yanıtYanıtla
Almanya’da Ahmet:

Mesut kardeşime 100 de 100 katılıyorum.ayrica adil bey sorumlu olan hep antrenör değil. transfer diyiyorsun kamplar başlayacak antrenör Yok bir transfer yapmak için antrenör nediyiyor Yok sen hep beklersin bekle bu Malatya'ya yazık ediyorsunuz bu koltuk senin değil Malatya'nın

2
0
yanıtYanıtla
GS''li:

Takım harikaydı, Adil Gevrek parçaladı. 2006 yılındaki tekniği yapmaya çalıştı ama pandemiden dolayı tff izin vermedi. Adil Gevrek mi yırttı Y. Malatya mı yırttı bilemedim :)Teknik adam Hamza Hamzaoğlu olsun, Adil Gevrek gitsin.

1
0
yanıtYanıtla
SEYFETTİN:

ÜNAL KARAMAN VEYA HAMZA HOCA

1
0
yanıtYanıtla
aliiii:

yahu nedir bu aykut sevdası yaaaaaa. . . hem malatyalı hem fenerliyim. Türkiyede futbolu çirkinleştiren adammmm. . fenerin bir yenilgisini yanlış taç atışına bağladı. . hakeme taç hırsızı dedi. . . gelde gülmeeee

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title