Haberler

Emre Kılınç'ın imza töreninde G.Saray'dan Mert Hakan göndermesi: Doğruluk önce söz tutmaktır, bu bir karakter meselesi

Güncelleme:

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz yeni transferleri Emre Kılınç için, "Emre Kılınç sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Emre bize bunu gösterdi" dedi. Emre de "Dik duruşumu korudum ve şu an buradayım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferleri Emre Kılınç'la ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yle anlaşan Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulunarak, "Emre Kılınç bence sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, Emre Kılınç için Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine, kulüp ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile birlikte katıldı.

"DOĞRULUK, ÖNCE SÖZ TUTMAKTIR"

Cengiz, kulüp televizyonuna verdiği demeçte, "Emre Kılınç bence sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. İzafidir bu kavram. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Taahhütlerine sadık kalmaktır. Emre bize bunu gösterdi. Kendisine bu bağlamda da Galatasaray için değil Türk sporu adına teşekkür ediyorum. Hoş geldin Emre kardeşim." ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMRE'NİN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ise "Emre'ye çok teşekkür ediyorum. Emre sağlam durmasaydı, sözünde durmasaydı başkaları gibi... 'Abdurrahim ağabey ben sana öyle bir şey yapar mıyım, Galatasaray'a yapar mıyım?' dedi. Hem camiam hem şahsım adıma Emre'ye çok teşekkür ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için de Emre'nin ailesine çok teşekkür ediyorum. Evlat böyle yetiştirilir." şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Emre Kılınç'ın transferini bir cümleyle şöyle özetleyebiliriz; sevgi parayla ölçülmez." ifadesini kullanırken, bir diğer başkan yardımcısı Kaan Kançal da "Önce karakter olarak çok iyi bir insanı Galatasaray camiasına kazandırdığımızı daha sonra da iyi bir futbolcu kazandırdığımızı düşünüyorum. Hepimiz için hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

EMRE KILINÇ: SADECE DİK DURUŞUMU KORUDUM

Emre Kılınç, Galatasaray'a transfer olduğu için büyük bir onur duyduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Başta başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Fatih hocamıza, beni bu kulübe layık gören tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'da olmak, Galatasaray'ın futbolcusu olmak, bu armayı taşımak benim için büyük bir onur ve gurur. Burada olabilmeyi çok istiyordum. Şu an burada Galatasaray formasını taşıdığım için inanılmaz gururluyum. Benim için çok gurur verici bir olay. Buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

Bu bir başlangıç. Başlangıç ne kadar güzel oldu. İnşallah benim de Galatasaray'dan ayrılışım kaptanımızın ayrılışı gibi mutlu, güzel bir şekilde olur, tek temennim bu. Ben sadece bir söz vermiştim, Galatasaray'da oynama hayalimden bahsetmiştim. Tek söylediğim buydu. Bunun haricinde pek bir şey yapmam gerekmedi. Süreç beni buralara getirdi. Sadece dik duruşumu korudum ve şu an buradayız. Yönetim, taraftar tarafından da bu kadar seviliyorum. Hepsinden Allah razı olsun."
Kaynak: AA / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Emre Kılınç Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (18)

zaza:

ya bune koca iş adamları yönetici kulüp başkanları çocuk gibi saga sola laf atıp duruyorla sonra futbol ilerlemiyor nasıl ilerlesin bu zekayla inanın iyi yerdeyiz

14
4
yanıtYanıtla
dosdoğru:

Doğru tespit, ''laf yetiştirmekten kendini yetiştirmeyi unutmuş insanlar var'' bknz : yukarıdaki beş kişi :)

yanıt4
yanıt5
LAF:

Madem sözünü tutmak karakter meselesi, GS neden sözünü tutmadı da Mert''i FB''ye kaptırdı?

14
3
yanıtYanıtla
Kenan:

Futbolcuya verdiğin sözü tutmazsan oda gider beceriksizliğinizi çamur atarak temizleyemezsiniz fenerbahçe karşısında hep ezik kalmaya mahkumsunuz vedat deniz Rodriguez tolga serdar mert hakan vs vs kudurmaya devam AĞLAYIN

10
5
yanıtYanıtla
dosdoğru:

Ağlak cinconlular

yanıt2
yanıt2
MALİ:

FAZLA SÖZE GEREK YOK HARCAMA LİMİTLERİNE BAKMAK GEREK. İLERİDE ÇIKAR AHESTE AHESTE

yanıt1
yanıt0
Serhat:

Para para para dik duruşmuş bırakın hikayeyi dik duruştan bahseden takıma bakın peh

10
3
yanıtYanıtla
vatandas:

He he dik duruşunuzdan sezon bitmeden futbolcu ayartanlar sizi transfer sezonh bile başlamadan herşeyi yapin sonra doğruluktan bahsedin kebabçi süloooooo

6
4
yanıtYanıtla
gs:

çok dogru söz

yanıt1
yanıt0
MEMET 33:

FENERBAHÇE BİZİM BABAMIZDIR

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title