Haberler

Son dakika haberleri | Maratonda kazanan sporcular ödüllerin sahibi oldu

Güncelleme:

Son dakika habere göre Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen "1.Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu'nda" ödüller sahiplerine kavuştu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen "1.Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu'nda" ödüller sahiplerine kavuştu.

Ülke genelinden 600 sporcunun katıldığı, 21 kilometre uzunluğundaki yarı maraton, 10 kilometrelik koşu ve 3 kilometrelik halk koşusunun direktörlüğünü Erkan Akçelik ve Nilgün Çelik üstlendi.

Milli Atlet Safder Kartoğlu da yaptığı konuşmada, "Doğup büyüdüğü ilçemde benim adıma düzenlenen böyle güzel bir etkinlik için başta Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt'a olmak üzere tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum, gururlandım. Ülkemizin değişik yörelerinden Devrek'e gelen tüm sporcularımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Spor, sevgi, kardeşliklik demektir" dedi.

1.Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonda erkeklerde; birinci Ömer Alkanoğlu, ikinci Abdurrahman Gedikoğlu, üçüncü Yunus Emre Akkuş olurken, Kadın Yarı Maratonda; birinci Meryem Kılıç Gündoğan, ikinci Rahime Tekin, üçüncü ise Zeynep Burcu Akbaba oldu.

10 kilometrelik koşuda erkeklerde birinci Ahmet Alkanoğlu, ikinci Levent Ateş, üçüncü Mesut Akpınar olurken, kadınlarda birinci Gülbahar Çetin, ikinci Zuhal Kaya, üçüncü Okyanus Yıldız oldu. Halk koşusunda ise yaş kategorilerine göre ödüller dağıtıldı. Dereceye giren sporculara ödülleri Devrek Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen bir törenle verildi. Ödülleri, Milli Atlet Safder Kartoğlu, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Recep Korum takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Togo Cumhuriyeti Zonguldak Hisarcık Devrek Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title