Haberler

SPOR Kenan Koçak, Almanya'dan Süper Lig'e transfer olan futbolcuları değerlendirdi

Güncelleme:

Kenan Koçak, Almanya'dan Süper Lig'e transfer olan futbolcuları değerlendirdi"İyi futbolcular transfer ettiler""PSV-Galatasaray maçında turu geçecek takımı güncel performanslar belirler""EURO 2020'den gerekli dersler alınacaktır""Beni heyecanlandıracak proje olması lazım"İbrahim YILDIZ /...

Kenan Koçak, Almanya'dan Süper Lig'e transfer olan futbolcuları değerlendirdi

"İyi futbolcular transfer ettiler"

"PSV- Galatasaray maçında turu geçecek takımı güncel performanslar belirler"

"EURO 2020'den gerekli dersler alınacaktır"

"Beni heyecanlandıracak proje olması lazım"

İbrahim YILDIZ / İSTANBUL, (DHA) - Almanya'da yaşayan teknik direktör Kenan Koçak, Türkiye'de forma giyecek Serdar Dursun, Kenan Karaman ve Ahmed Kutucu transferleri nedeniyle Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'i tebrik ederek, "İyi futbolcular transfer ettiler" dedi. 40 yaşındaki teknik adam ayrıca, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda karşılaşacağı PSV Eindhoven'ın hızlı ve seri bir takım olduğunu, maçın çok zor geçeceğini söyledi.

Geçen sezon Almanya Bundesliga 2 ekibi Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, Türkiye ve Almanya'nın EURO 2020'de aldığı başarısız sonuçlar, PSV- Galatasaray karşılaşması, kariyer planlaması ve yeni transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koçak, kısa bir süreliğine geldiği Türkiye'den Almanya'ya hareket etmeden önce İstanbul Havalimanı'nda Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı.

"İYİ FUTBOLCULAR TRANSFER ETTİLER"

Fenerbahçe'nin Serdar Dursun, Beşiktaş'ın Kenan Karaman ve Medipol Başakşehir'in Ahmed Kutucu transferlerini yorumlayan Kenan Koçak, "Bunlar kendilerini Almanya'da ispatlamış, üst düzey futbol oynamış insanlar. Bir transfer oyuncuların gelmesiyle bitmiyor. Oradaki hocanın sitemine uyması lazım. Futbolcular gittikleri kulüplerde iyi bir çalışma fırsatı bulurlar ve eminim Türk futboluna faydalı olurlar. O futbolcular hem saha içi hem saha dışı değerli insanlar. Adaptasyon sürecinde kendin de hazır olman lazım. Kulüpleri tebrik etmek lazım. İyi futbolcular transfer ettiler" diye konuştu.

"BENİ HEYECANLANDIRACAK PROJE OLMASI LAZIM"

Aralarında Türk takımlarının da olduğu birçok kulüple görüşmelerde bulunduğunu anlatan Koçak, kariyer planı için, "Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Kendimi zoraki bir durumda hissetmiyorum. Ben profesyonelim. Dünyanın her yerine açığım. İnandığımız, güvendiğimiz proje olursa yaparız. Bizi heyecanlandıracak proje olmazsa yapmayız. Yaptığımız işlerde kararlılık çok önemli. İnandığım proje olursa yarın başlarım. Bu nasıl olur, ne zaman olur; hakkımızda hayırlısı" ifadelerini kullandı.

"TURU GÜNCEL PERFORMANSLAR BELİRLER"

Kenan Koçak, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turundaki rakibi PSV Eindhoven ile oynayacağı maçlara yönelik görüşlerini de aktardı. Hollanda ekibinin teknik direktörü Roger Schmidt'i iyi tanıdığını vurgulayan Koçak, şunları dedi:

"Çok zor bir müsabaka olacak. İki güçlü takım karşı karşıya gelecek. Galatasaray yönetimi yeni geldi, daha transfer yapmadılar. Onların başında Fatih hoca gibi değerli bir hoca var. Karşı taraf da çok güçlü bir takım. Roger kendini ispatlamış bir hoca. PSV hızlı ve seri bir takım. Onun için çok bir müsabaka olacak. Bu müsabakanın güncel performansı turu geçeni belirler. Umarım Galatasaray iyi, güncel bir performans sergiler. İki müsabaka da çok zor geçecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kenan Koçak Galatasaray Almanya PSV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title