Haberler

Anlaşma tamam! Sivasspor'un 17'lik yıldızı Yunus Emre Konak, Premier Lig yolcusu

Güncelleme:

Sivasspor altyapısından yetişerek kısa sürede A takıma yükselen 17 yaşındaki Yunus Emre Konak'a Premier Lig ekiplerinden Brentford resmi teklifte bulundu. Kulüplerin bonuslarla birlikte 5 milyon euroya anlaşma sağladığı öğrenilirken, transferle ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Sivasspor'un alt yapıdan yetiştirdiği ve daha sonra kısa sürede A takıma yükselen orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Yunus Emre Konak'a Premier Lig ekiplerinden Brentford resmi teklifte bulundu.

5 MİLYON EUROYA ANLAŞMA SAĞLANDI

Edinilen bilgiye göre teklif sonrası kulüpler arasındaki transfer görüşmesi olumlu sonuçlandı ve bonuslarla birlikte 5 milyon euroya anlaşma sağlandı. Transferle ilgili kısa sürede resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Anlaşma tamam! Sivasspor'un 17'lik yıldızı Yunus Emre Konak, Premier Lig yolcusu

İLK GOLÜNÜ KAYSERİSPOR MAÇINDA ATTI

Diğer yandan Konak, ligin başında Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında profesyonel kariyerinin ilk golünü atmıştı. Konak bu sezon ise kırmızı-beyaz forma ile çıktığı 17 resmi maçta 1 asist yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yunus Emre Yunus Emre Sivasspor Futbol Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Goethegitme:

Üst düzey disiplini benimsemezsen ağzı açık dolaşırsan sistem seni de ham yapar!

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title