Haberler

Sivasspor, Pendikspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak Sivasspor, antrenmanlarla maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda takım, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan Roman Kvet ise takımla birlikte çalıştı.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak Sivasspor, yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar son bölümde ise şut, dar alan oyun ile taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Ligin 24. hafta maçında deplasmanda Ankaragücü ile oynadığı maçta kaburgasında kırık oluşan sporcu Roman Kvet ise bugün gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı.

Yiğidolar yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürecek. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Bülent Uygun Pendikspor Sivasspor Trendyol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title