Haberler

Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan görülmemiş çağrı: EYT kalktı, gidin emekli olun

Güncelleme:

Sivasspor-Galatasaray maçında ev sahibi ekibin golünü iptal eden Erkan Özdamar, gündeme damga vurdu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Otyakmaz, "EYT de kalktı. 20 yıldır aynı isimler. Artık emekli olsunlar" açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor-Galatasaray maçında Ulvestad'ın Sarı-Kırmızılı ağlara gönderdiği gol, 10 dakikalık inceleme sonucunda iptal edildi. Hakem Erkan Özdamar, maçın önüne geçen isim oldu. Sivasspor cephesinden çok sert açıklamalar geldi. Başkan Otyakmaz, hakemleri emekli olmaya davet etti.

"KİMSE ANLAMADI"

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Maça damga vuran hakem kararları oldu. Bütün Türkiye'deki futbolseverler golün neden iptal edildiğini anlamadı. 20 yıldır Özgüç Türkalp'in adını duymaktan sıkıldık. EYT'de sınır da kalktı zaten emekli olsunlar artık. Mutlaka bu iptalin açıklamasını istiyoruz. Spor kamuoyu bu golün neden iptal edildiğini bilmiyor. TFF'den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz" açıklamasını yaptı.

"BİRİSİ BİZE ANLATSIN"

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay da, "Zor bir mücadele oldu. Sahanın zemini de istediğimiz gibi değildi. Zor bir maç oldu. Oyundan kopmadık. İkinci yarıya iyi başladık, golü de bulduk. Yediğimiz gol bize yakışmadı. Golümüz niye iptal edildi? Çıksın bilen biri anlatsın. Çok merak ediyorum. Kuralı daha iyi bilen biri vardır. Böyle bir gol iptali yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (1)

mojo risin:

Sen ilk önce o sahanı bi düzelt istersen ... bildiğin tarla olmuş.. oyuncular ayakta zor durdu...

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title