Haberler

Serdar Aziz kırmızı kart sonrası konuştu: Ağzımdan kötü bir şey çıkmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Serdar Aziz, Denizlispor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası konuştu. Aziz, "Kameralar çekiyordu, tüm dediklerim yansıdı, asla hakaretvari bir kelime kullanmadım" dedi.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 56'ncı dakikasında kırmızı kart gören Serdar Aziz, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Aziz, ilk sarı kartı gördüğü pozisyonla ilgili, "Asla ağzımdan kötü bir şey çıkmadı. Sadece, 'yüzümden koluma sekti' dedim. Kameralar beni çekiyordu, tüm dediklerim ekrana yansıdı zaten. Asla hakaretvari bir kelime kullanmadım" diye konuştu.

"SERDAR TATLI HAKEMLERE AYAR ÇEKMELİ"

Denizlispor maçının ardından MHK Başkanı Serdar Tatlı'dan futbol kamuoyuna açıklama beklediğini belirten Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, "Sayın Serdar Tatlı'nın artık bir topa girmesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle garip garip atamalar, röportajlar son zamanlarda, garip garip kararlar, özellikle Fenerbahçe aleyhine ve son derece sessiz sakin olayları uzaktan izleyen bir Merkez Hakem Kurulu (MHK), dolayısıyla artık bu saatten sonra gerçekten, kendisi elini taşın altına koysun, ortaya çıksın. Canlı yayına bağlanıp futbol kamuoyunun yüreğine su serpecek, içimizi ferahlatacak açıklamalar mı yapar ama artık kesinlikle bu düzenin böyle gitmeyeceği aşikardır. Adım atmayı düşünüyoruz, zaten artık dozaj artıyor. Yani biz ortam gerilmesin, dünyada bin tane problem var, ülkemizde, kendimize ait bin tane problem var, ekstra biz bir problem yapmak istemiyoruz. Onun için hep diyalog yolunu seçtik ama daha önce Fenerbahçe'nin sabrının sınandığı zaman işin nerelere gideceği çok görüldü. Yani Fenerbahçe defalarca test edildi, galip gelmiştir. Onun için biz yoruluruz, ama bırakmayız mücadeleyi Fenerbahçe olarak, lütfen bunu da herkes bilsin. Tekrar ediyorum, sayın Serdar Tatlı'nın artık burada gerçekten kendi hakem grubuna sahip mi çıkması gerekiyor, yani bir ayar çekmesi gerekiyor. Yani tamam sokak lisanı kullandım ama bir ayar çekmesi gerekiyor, işin tadı kaçıyor böyle futbol olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serdar Aziz Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

Resul:

Serdar Aziz haklı. Çünkü daha önce sarı görmeliydi. Hakemler adam gibi yönetse Serdar Aziz her maçta kırmızı görür.

5
4
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Türk futbolunda herkes herkese ayar verdirtme, algı yaratma peşinde. Bunu tüm büyük takımlar yapıyor. İtirazdan sarı gördü, itiraz etmeseydin! Kolu açarak kaleye giden topu engelliyorsun penaltı ve sarı doğru ne bu tatava? Ayrıca Gökhan Gönül penaltı çalınıp iptal edilmesine sersenişte bulunmuş. Neymiş nasıl hemen penaltı çalarmış. Hakem gördüğünü çalar sonra VAR''da incelenir, penaltı değilse geri döner. Aynen de bu şekilde oldu sıkıntı ne ? Ayar verilmesi gereken kulüp yöneticileri

3
4
yanıtYanıtla
ADİL:

Bu kadar profesyonel sporculuk hayatınız var b. . n sebeplerle kart görüyonuz birde hakemi suçluyorsunuz. Bırak hakem war incelemesine gidiyor kiminiz omuz atıyor kiminiz önünü kesiyor nemenem şeysiniz ya. Siz topnuzu oynamaya bakın gerisini yetkililere bırakın.

3
1
yanıtYanıtla
ibrahim çıtak:

serdar azız ıyı adam olsaydı fatıh hoca onu kovmazdı ya

1
3
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

SANKİ FATİH HOCANIZ ÇOK DOĞRU ADAM

yanıt1
yanıt0
Nirvana:

Geçen hafta iyi bir hakem olsaydı FBahçe Beşiktaş maçını 8 kişi bitirirdi . Şimdi de neden şikayet ettikleri anlaşılmıyor . Oyuncu hakeme küfretmese hakem niye atsın . Bu hakem kariyeri boyunca Fb ye hizmet etmiş bir hakem .

1
0
yanıtYanıtla
tamburacı:

bıyığını sevdiğimin hakemi, senin hakkından bıyık fantezisi olan terim gelsin

0
0
yanıtYanıtla
futbolu seviyoruz:

kareteci gibi sertliğini abartarak ve herzaman yapıyor başka formalarda hiç bir maçı bitiremezzz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title