Haberler

9 günde iki acı haber! Serbest Dalış Milli Takım Sporcusunun kardeşi de abisiyle aynı kaderi paylaştı

Güncelleme:

Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. 9 gün sonra Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın (45) kardeşi Burak Toprak (35) da Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.

9 GÜN ARAYLA AYNI ACI

Balıkesir'den bayram tatili için gittiği Muğla'nın Menteşe ilçesindeki babasına ait evde, kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile 9 Nisan'da nefes egzersizi yapan Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, aniden rahatsızlandı.

KALP KRİZİ İKİ KERDEŞİ HAYATTAN KOPARDI

Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan, tetkiklerde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Serkan Toprak yaşamını yitirdi. Toprak'ın cenazesi Muğla'nın Menteşe ilçesinde toprağa verildi.

İLK MÜDAHALE OTOMOBİLİNDE YAPILDI

Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da aynı kaderi paylaştı. Dün, Ankara'dan memleketi Muğla'ya gelmek üzere eşi Yasemin Toprak ve oğlu Mert Toprak ile yola çıkan Burak Toprak, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde nefes darlığı yaşadı. Eşi Yasemin Toprak, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından otomobilinde ilk müdahalesi yapılan Burak Toprak'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Duran kalbi çalıştırılan Toprak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Milli Takım Kalp Krizi Menteşe Muğla 3.Sayfa Sağlık Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Hayri:

insan vucudu asla ağır sporlar ve mukavemet denemeleri için uygun yaradılışta değildir anatomik görünüm bunu apaçık gösteriyor zaten zorlayarak fantastik noktalara gelenler yok mu var tabi ama normal yaşam standartları böyle çalışmaları gerekli kılmadığı gibi 100 yaşını geçen insanların hiç bir spor yapmadığı biliniyor yani gereksiz yere motoru zorlamak doğru değil

61
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Günlerdir okuduğum en akıllıca, en güzel yorumlardan biri.

yanıt26
yanıt0
Köfteci Jardel:

Yaratılış dediğin anda saçmaladın. Kısmen doğruluk içeren yorumu çöpe çevirdin. 4 milyar yaşındaki dünyada yaratılış yok. Evrim var.

yanıt3
yanıt53
Snn Aksu:

Köfteci jardel sen maymunsun o zaman :)

yanıt9
yanıt0
Köfteci Jardel:

Galiba genetik kökenli bir kalp hastalığı var. Çünkü ağabey zorlayıcı spor yapıyor. Ancak kardeşi normal biri. İkisi de peşpeşe kalp krizi sebebiyle çok erken yaşta vefat ediyorsa, altında yatan bir hastalık veya anormal durum mutlaka vardır. İkisinin de mekanı cennet olsun.

24
0
yanıtYanıtla
Büşra :

Aşı olmuşlar mı?

13
3
yanıtYanıtla
niyazi topcu:

Allah anne ve babasına sabır versin Allah rahmet eylesin

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title