Haberler

Şenol Güneş ve Tümer Metin arasında gerginlik! Hoca-öğrenci tartışması toplantıya damga vurdu

Güncelleme:

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Şenol Güneş'in basın toplantısına damga vurdu. Sert eleştiriler ve sorular yönelten Tümer Metin ile Güneş arasında gerginlik yaşandı. Mikrofonu ikinci kez alan Metin'e Şenol Güneş'ten, "Buraya kadar biz getirdik. İnsafsızlık yapma yahu! Tartışma uzun sürüyor. Arkadaşların hakkını almayalım" uyarısı geldi. Metin de, "Soru yöneltmem gerekiyor. Tartışmıyorum" diye çıkıştı. Sosyal medyada Tümer Metin'i haklı bulanların sayısı oldukça fazlaydı.

Tümer Metin ve Şenol Güneş arasında yaşanan tartışma basın toplantısına damga vurdu. İlk sorusunu yöneltirken Metin, önce sakin ve Güneş'i destekler tavırda konuşmaya başladı. Ancak sonrasında Metin, sert sorular yöneltti ve polemik başladı. Şenol Güneş, "Futbol hızlı oynanıyor artık evet ama güçlü olmak lazım. Buraya kadar biz getirdik. İnsafsızlık yapma yahu! Daha önce yanıtladım bu soruyu" dedikten sonra fitil ateşlendi.

Şenol Güneş ve Tümer Metin arasında gerginlik! Toplantıya hoca ile öğrencinin tartışması damga vurdu

"GAZETECİ OLARAK BURADA DEĞİLİM"

Tümer Metin, Güneş'e, "Ben gazeteci olarak burada değilim. Neler söyleyeceğinizi çok merak ettim ve o yüzden buraya geldim. Futbolcu seçimlerinde hakkaniyetli olduğunuzu düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Şenol Güneş ise "Sen biliyorsun, yanımda çalışmadın mı sen de bu işlerin içindeydin" diye cevap verdi.

İkilinin tartışması 10 dakikadan fazla sürdü. Bu polemik sosyal medyada zirveye çıktı ve Tümer Metin'i haklı bulanların sayısının daha fazla olduğu görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tümer Metin Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (6)

vatandaş :

Bir suçlu aranıyorsa suçlu futbolculardır.Açık ve net.Ne yapsın şenol güneş oynamayan adamları çıksın sahada dövsünmü.Defans oyuncularımız hariç hepsi vasattı. Sadece defans oyuncularıylada bu iş olmuyor.Suçlumu arıyorsunuz Hiç bir varlık gösteremeyen aklı tatilde olanBurak yılmaz, görün bakın bu yıl lille de nasıl oynuyacak burak performansı ile hep yedek kalacak göreceksiniz. Aklı Inter transferinde olan attığı her top rakibe giden Hakan çalhanoğlu. iki pas yapmaya koşmaya aciz orta saha suçlu

65
58
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Sen kimsin tümer şenol hocaya saygısızlık ediyorsun ne başarın var para için takım satan sensin ayıp yediğin ekmeğe ihanet eden sensin insanın azıcık duruşu olur şenol hocanın yanındayız

29
55
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

senol git emekli ol birak milli takimin yakasini aldigin para hak etm,iyorsun sifir puan averaj takimi olduk bencilsin kenmdi adamlarina forma veriyorsun adam kayiriyorsun haksizlik yapiyorsun ruh gibisin takim yyeniliyor sen ceset gibisin ruhsuzsun yani

47
19
yanıtYanıtla
Metin Demir:

uyurgezer oyuncuların eserisin güneş eserinle gurur duyuyorsun galiba yoksa çoktan istifa etmen lazımdı

35
17
yanıtYanıtla
Halil Kara:

biz kendimizi yere atamayız ayıplarız diyor. süperligde maçlar 60 dk dan az oynanıyor 40 45 dk yerde yatıyor oyuncular

21
1
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Harika yorum süper ligde bizde futbol rezalet yabancılar bile kalitesiz

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title