Haberler

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç, takımın yıldızlarını bırakmıyor

Güncelleme:

Seçime sayılı günler kalan Fenerbahçe'de yeniden aday olan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında konuştu. Sportif Direktör Mario Branco ile çalışmaya devam edeceklerini açıklayan Koç, takımın yıldızlarını da satmayı düşünmüyor. Başkan Koç, "İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi'ler... Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir" dedi.

Fenerbahçe'de seçime hazırlanan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Sportif direktör Mario Branco ile yola devam edeceklerini duyuran Koç, astronomik bir rakam gelmediği sürece sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerini de takımda tutacak.

BRANCO İLE YOLA DEVAM

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Koç, "Geçen sene Mario Branco ile iyi işlere imza attık. Bu sene de bizimle devam edecek. Birkaç aydır o ve ekibi, önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği için çalışmalar, temaslar yaptı" dedi.

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç takımın yıldızlarını bırakmıyor

"ASTRONOMİK TEKLİF GELMEZSE SATILMAYACAKLAR"

Kadroda çok eksikleri olmadığını belirten Koç, "İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi'ler... Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir" ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç takımın yıldızlarını bırakmıyor

"ŞAMPİYONLUKLAR ARKA ARKAYA GELECEK"

Seneye daha da güçlü bir kadro kuracaklarını belirten Başkan Koç, "Geçmişten aldığımız, tecrübe edindiğimiz konulardan hareketle daha iyi nokta atışları yapacağız. Zaten kadromuz çok iyi. Nereden belli, şu anda kadromuza olan ilgiden belli. Fenerbahçe'nin doğru nokta atışı yaptığı transferlerde nereden belli, transfer gelirlerinden belli. Fenerbahçe'nin futbolcularının gittiği kulüpler, liglerden belli. Son 2 iki yıldaki dönüşüme şahitlik ediyorsunuz. Işığın kocaman parladığını hissediyorsunuz diye düşünüyorum çünkü biz hissediyoruz. Biz, herkesi yendik, sistemi yenemedik ama önümüzdeki sezon sistemi de yeneceğiz. O cam tavanı bir kere kırınca, göreceksiniz şampiyonluklar arka arkaya gelecek" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (8)

Savaş Yıldız:

Ferdi nedir ya.... mahalle futbolcusu amma yükselttiler

11
28
yanıtYanıtla
Karaşal:

Öyle değil kardeş. Hakim zyeche adım attırmadı derbide. Hem defans hem ofans olarak tam bir futbolcu. Fenerin yarısı ferdi.

yanıt25
yanıt1
Emrehan Ozgen:

Ne zorladın be Koç. Bir sal kendini artık. Okyanus turu yap, batan Titanik’e dalış yap filan… zorlama işte, gençliğini çürüttün.

17
4
yanıtYanıtla
Karaşal:

Ferdi giderse fener biter…

15
3
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Ali koç çok iyi Fenerbahçelisin biliyoruz.Bu senede iyi kadro kurdun o da tamam ama devre arası tranfer politikan iyi degildi birde gs gibi saha dışında güçlü olamadın.Fetöyle kol kola girin demiyorum gs gibi ama sizinde siyasi bağlantılarınızın ve gücünüzün olması lazım

10
3
yanıtYanıtla
Mstf Byzt:

Taraftar seni istemiyor utanma yok mu sende

6
3
yanıtYanıtla
Barış O. B.:

Hayal satıyor başkan. Saydığı oyuncuların en az 3'ü banko gider

5
1
yanıtYanıtla
y d:

Mert Hakan Yandaş kendisine yer bulamadı mı kadroda onca rezilliğe rağmen?

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title