Haberler

Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı

Güncelleme:

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen 2023 Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağı başladı. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla Giresun Off Road Kulübünün organizasyonuyla Şebinkarahisar Meydanı'nda seremoni ile start ve verilen Off-Road yarışmalarının ilk ayağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Off-Road Kupası'nın ikinci ayağı cumartesi günü orman etabıyla pazar günü ise seyirci etabıyla sona erecek. Off-Road Kupası'na 4 ayrı sınıfta 24 araç ve 48 sporcu yarıştığı açıklandı.

- Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı

GİRESUN - Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen 2023 Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağı başladı. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla Giresun Off Road Kulübünün organizasyonuyla Şebinkarahisar Meydanı'nda seremoni ile start ve verilen Off-Road yarışmalarının ilk ayağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Off-Road Kupası'nın ikinci ayağı cumartesi günü orman etabıyla pazar günü ise seyirci etabıyla sona erecek. Off-Road Kupası'na 4 ayrı sınıfta 24 araç ve 48 sporcu yarıştığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şebinkarahisar Karadeniz Giresun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title