Haberler

Seba ile Şener'e Hasta Ziyareti

Güncelleme:

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e anlamlı ziyaret.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat ve Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen dizinden ameliyat olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Süleyman Seba'yı ziyaret etti.

Acıbadem Fulya Hastanesi çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sadri Şener'in durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Başkanımız şuanda ameliyattan çıktı. Tahmin ediyorum yarım saat bir saat sonra durumuyla ilgili ameliyatı yapan doktor açıklama yapacaktır. Şu anda iyi, bir sıkıntı yok, ama dediğim gibi sağlık durumuyla ilgili ameliyatı yapan doktor açıklamayı yapacak" dedi.

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacağı maçada değinen Şakar, "Trabzonspor şu anda çok güçlü ve başarılı bir ekip. Beşiktaş maçında da inşallah kazanan taraf biz oluruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Umarım kazanırız" yorumunda bulundu.

ADNAN POLAT: "OLMAYACAK BİR KAZA"

Sadri Şener düştüğü sırada yanında bulunan Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat ise, Sadri Şener'in geçirdiği kaza ile ilgili bilgiler vererek şöyle konuştu:

"Henüz ameliyattan yeni çıkmış, özel odada olmadığı için göremiyoruz. Olmayacak bir kaza oldu. Dün Süleyman ağabeyin hastaneye kaldırıldığı duyduk, bizde Sadri başkanla çok yakındaydık gelip geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. Fakat hastanenin gelişindeki yol çok dik ve kaygandı. Sadri beyde kaydı. Kayınca da dizinin üstündeki ara adale kopmuş, onun için ameliyat oldu. Tedavi oluyor şu anda herhalde 3-5 hafta koltuk değneği ile dolaşacak. Olmayacak bir kaza idi geçmiş olsun. Sadri başkana, ailesine ve bütün Trabzonspor camiasına geçmiş olsun diyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Seba Sadri Şener Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title